RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Franstalige Nostalgie nu ook bij Ogilvy Social.Lab

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het Franstalige NRJ en Chérie werkten al samen met Ogilvy Social.Lab voor het beheer van hun complete communicatiestrategie en de vele campagnes. Nu is ook Nostalgie met het Brusselse bureau in zee gegaan. Eerder werkten zij samen met Silver & Copper uit Vorst. Met deze overstap behoren nu alle zenders van de NGroup tot hetzelfde bureau.

Miguel Aguza (,marketing director NGroup): “Met de komst van Nostalgie en Nostalgie+ bij Ogilvy Social.Lab worden onze radiomerken nu samengebracht binnen hetzelfde bureau. Wij zijn verheugd over deze dynamiek die tot doel heeft om nieuwe strategische, media- en creatieve denkwijzen te ontwikkelen voor al onze merken.”

“Zo kunnen wij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien en verder werken aan de modernisering van onze merken. In een moeilijke economische context, in een voortdurend veranderende concurrentiële omgeving en rekening houdend met opkomende trends is Ogilvy Social.Lab het bureau dat perfect beantwoordt aan onze behoeften inzake organisatie, kwaliteit en expertise.”

“Na de afgelopen jaren aan het merk en de campagnes van NRJ te hebben mogen werken, met name aan MixForBoobs dat zeer succesvol werd, is de toekomstige samenwerking met Nostalgie een belangrijke nieuwe stap waar het hele bureau blij mee is”, besluit Christophe Crasselts, chief client officer van Ogilvy Social.Lab. (Bericht: M&M)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx