RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Frankrijk: Manu Payet naar Virgin Radio (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De humorist Manu Payet volgt na de zomervakantie de afscheidnemende Camille Combal op in de ochtend bij Virgin Radio. Het nieuws werd via een communiqué van de groep rond Arnaud Lagardère, officieel bekend gemaakt. De naam van het programma en de zendtijd blijven ongewijzigd. ‘Virgin Tonic’, elke werkdag van de week tussen 07:00 en 10:00 uur te beluisteren.

Het vertrek van de huidige ochtendpresentator, na een periode van zes jaar, viel bijzonder zwaar. Camille Combal was er namelijk met zijn team, waaronder Melanie Angèlie, Clement L’Incruste, Nico en Ginger, in geslaagd om qua marktaandeel het vuur aan de schenen te leggen van niet te onderschatten concurrenten als Fun Radio (Burn Guillon), Skyrock (Difool) en Nostalgie (Philippe et Sandy). 

° Lees verder onder de foto’s

Nieuwkomer Manu Payet wacht dus de enorme uitdaging om dit succesvolle pad verder te bewandelen. Aan ervaring ontbreekt het hem evenwel niet gezien zijn medewerking begin van deze eeuw aan onder meer de ochtendshow ‘Le 6-9’ en aan talrijke andere blokken bij NRJ.

Frédéric Pau, de verantwoordelijke van Virgin Radio, onthulde dat de acteur tevens een belofte nakomt die hij reeds twintig jaar geleden, tijdens een ontmoeting op het eiland Réunion, maakte. Ooit zou er een samenwerking op radiogebied komen. Vandaar dat het afscheid van Combal dé gelegenheid was om de eerder gemaakte belofte in te lossen. 

Rest er alleen nog uit te vissen welke toekomst er is weg gelegd voor de sidekicks die een belangrijke rol speelden bij de opbouw van het huidige, aantrekkelijke marktaandeel van Virgin Radio. (FVM)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx