RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Frankrijk: Chérie FM even minder lief (audio)

Door de draconische veiligheidsmaatregelen waarbij alle sociale contacten helemaal uit den boze zijn, worden de meeste radiomakers gedwongen om van thuis uit te werken. Niet altijd even gemakkelijk als je aan het hoofd van een gezin staat. Zeker als de kinderen voorlopig aan je zijde vertoeven voor een extra lange paasvakantie. Dat ondervonden gisteren de luisteraars van de dagelijkse ochtendshow bij Chérie FM.

Ze waren getuige van een niet alledaags huiselijk tafereel. Sophie Coste, die in het  verleden bij RFM en RTL2 werkte en sinds verleden jaar aan de zijde van Alexandre Devoise het ontbijt bij Chérie FM verzorgt, vergat dat de microfoon open stond toen ze haar zoontje berispte voor het feit dat hij zijn boterham in de slaapkamer en niet in de keuken nuttigde.

Dit tot grote jolijt van de collega’s, die netjes hun dagelijkse rubrieken afhandelden. De reacties logen er niet om en waren hoofdzakelijk met humor gekruid. De verbaasde sidekick onderstreepte dat er regels zijn die moeten gerespecteerd worden. Of hoe een grappig voorval voor een vleugje hilariteit in deze uitermate donkere periode zorgde. (FVM)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx