fbpx

RadioVisie

  • .
    .

France: Hoog bezoek bij Kiss FM

Tijdens de befaamde jaarlijkse Lions-beurs in het mondaine Cannes komen van 17 tot en met 21 juni de toonaangevende bedrijven uit de communicatie-industrie opnieuw samen met de bedoeling de interactiviteit tussen de bedrijven en potentiële klanten te verbeteren en om doelgerichte campagnes te optimaliseren. 

Eén van de meest opmerkelijke gasten is dé Amerikaanse mediapersoonlijkheid Ryan Seacrest (foto). Op het oude continent doet zijn naam slechts her en der een belletje rinkelen, in de Verenigde Staten kent deze 44-jarige radio- en televisiepresentator – bij onder meer de betaalzender E! – een grenzeloze populariteit. Sinds 2004 neemt hij wekelijks, als opvolger van de legendarische Casey Kasem, de American Top 40 – via onder meer het New Yorkse Z100 – onder zijn hoede. 

Voeg daarbij ‘Live On Air with Kelly and Ryan’, de ochtendshow ‘On Air’ bij Kiss FM in Los Angeles als vervanger van Rick Dees, inclusief talloze televisieopdrachten waaronder ‘American Idol’ en het is duidelijk dat zijn agenda niet veel onbeschreven pagina’s heeft. Zeker omdat er ook komend jaar talloze vooruitzichten zijn waaronder de dagelijkse talkshow vanop de Olympische zomerspelen in Tokio, in opdracht van NBC.

Ook tijdens zijn passage in het Franse Cannes blijft hij de luisterars in het… Amerikaanse Los Angeles ’s ochtends wakker maken, dit ondanks het tijdsverschil en een grote plas water die beide plaatsen van elkaar scheidt. Om dit te realiseren werd er werd aangeklopt bij het regionale Kiis FM om vanuit hun studio’s de vier uur durende ontbijtshow te serveren. 

Om de uitzending van ‘On Air’ via het Franse Kiss FM 102.7 optimaal te laten verlopen, werden in alle discretie de nodige technische faciliteiten overgevlogen. Drukke toestanden die men tot op heden niet gewoon was. Ondanks het eenmalige evenement blijft het onzeker of het Franse Kiss FM alles zal overnemen via de stream. De sites en de betrokken persafdelingen bleven tot op heden zeer karig met het verstrekken van informatie. Wie de talentvolle presentator aan het werk wil horen, kan maandag aanstaande 17 juni afstemmen tussen 16:00 en 20:00 uur.

Het Franse regionale Kiss FM 102.7 bestaat sinds 1982 en bestrijkt met zeven FM-frequenties, op een succesvolle en een renderende manier, het grootste deel van Zuid-Frankrijk. Meer specifiek, het gebied tussen de Pyreneeën en de Alpen waarbij vooral op Nice, de Varstreek en op de bekende wintersportoorden wordt gemikt. (FvM)

https://youtu.be/lmMl3ne-IFs

TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
France: RMC onder vuur na racistische uitspraken (video)

Dat de media tegenwoordig een vette kluif hebben aan de verkrachtingszaak waarbij de stervoetballer van Lees verder

France: Bruno definitief van Fun naar RTL? (video)

Met de zomer in aantocht schakelen de Franse radiostations traditioneel over naar een meer luchtige Lees verder

France: Nieuwe directeur voor RTL

Wat eerder via de Franse kwaliteitskrant Le Figaro al uitlekte, kreeg in de loop van Lees verder

France: Grand Prix Radio & Europe 1

Grand Prix Radio vanop de Holland Boats Racen in de nauwe straten van Monaco langs Lees verder

Blad 564: Noordzee, Randstad en Pfizer

Een radiorubriek over de bloemetjes, de bijtjes én de visjes van Oostende. Nederlandse regionale publieke Lees verder

USA: Radio-icoon Cousin Brucie verlaat SiriusXM

« Hi, everybody, this is your Cousin Brucie. Whoa! Our summer romances are in full Lees verder

Het radiodagboek van 2 augustus – 215 (audio)

De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen Lees verder

Blad 562: Radiopiraat, radiojournalist & radiojingles (audio & video)

Wat dacht u van een rapport over ‘illegale radio’ uit 1988, als vakantielectuur?Hij werkte voor Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Meer in deejays, frankrijk, usa
Het is vandaag 15 juni… 1978 (audio)

Het is vandaag 14 juni… 1978 (audio)

Het is vandaag 13 juni… 1971 (audio)

France: RMC onder vuur na racistische uitspraken (video)

Het is vandaag 12 juni… 1977 (audio)

BBC Radio 2 opnieuw naar Hyde Park (video)

Sluiten