RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

FM Goud werd echt een beetje Kerstman

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het Noord Limburgse FM Goud, te beluisteren in de ruime regio rond Bree op FM 99.3 en in de ruime regio rond Kinrooi op FM 107.9, lanceerde op 14 december een bijzondere wedstrijd waarbij een wel héél origineel kerstcadeautje te winnen was.

“Kerstperiode. Dat wil zeggen: goed en lief zijn voor mekaar. En natuurlijk… leuke cadeautjes zoeken. FM Goud combineert ze graag. Eind 2018 wilden we een wens werkelijkheid maken”, aldus radiobaas Michel Vanderfeesten. “We vroegen onze bijna twaalfduizend Facebookvrienden wie ze wat toewensten die dag. In een mum van tijd mochten we 86 prachtige wensen ontvangen. De ene al wat makkelijker te realiseren, dan de andere.”

Lynn van Erdewijk stuurde een wens in voor Nyo, het autistische zoontje van haar vriendin Sarah. “Ik zou graag binnenspeeltuin het Speelhuisje Peer Peer eens een namiddagje alleen voor Nyo hebben. Zo prikkelarm mogelijk. Dit zou echt de max zijn voor hem.” FM Goud kan deze wens nu werkelijkheid maken. 

Michel Vanderfeesten (foto): “Het mooie is dat we onmiddellijk door de binnenspeeltuin zelf gecontacteerd werden. Zij hadden de wens namelijk ook gelezen op onze Facebookpagina. Nyo mag nu binnenkort enkele uurtjes alleen komen spelen. En voor het gezin worden er ook gratis drankjes voorzien. Dat de speeltuin zelf contact nam, was een meevaller, waar we bij FM Goud niet op gerekend hadden. Daarom besloten we intern om niet één, maar drie wensen werkelijkheid te maken.”

Ellen Reumers stuurde een wens in voor zoonlief Matisse. “Hij mag zelf niet sporten en op school ook niet deelnemen aan de turnles. Zijn zus is dit seizoen beginnen voetballen bij K. Peer SV, bij de U6. Voor Matisse is het nu dubbel zo erg dat hij het niet kan. Nochtans kijkt hij enorm graag voetbal. Daarom wens ik hem een ontmoeting met een KRC Genk official-speler of ticketjes om naar een match te gaan. Dat zou hem heel gelukkig maken.” 

FM Goud nam contact met algemeen directeur Erik Gerits en die stapte graag mee in het verhaal. Voor Matisse en zijn gezin worden er business-seats voorzien voor de thuiswedstrijd van zaterdag 26 januari tegen Moeskroen. Daarna zal Matisse enkele spelers ontmoeten in de spelershoek.

En dan is er nog de wens van Inge Witters. “Wij willen heel graag iets doen voor ons nicht Nancy Camps. Ze heeft een heel zwaar jaar achter de rug en ze verdient nu wel iets extra voor al haar goede moed. Met een verwendag samen met haar man en dochter zou ze super blij zijn.” 

Door endocarditis, een ontsteking op haar hart, werden een goed jaar geleden beide onderbenen geamputeerd bij de 35-jarige Nancy. Vandaag, meer dan een jaar later, is de nog steeds revaliderende Nancy een toonbeeld van positivisme. FM Goud voorziet voor Nancy en haar gezin een verwendagje vol verrassingen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 1483: Radio Mol, YouTube, KINK, TPO Podcast

• Ook Radio Mol zoekt (wanhopig) een reclameverkoper • YouTube: muziek streamen op je smartwatch Lees verder

Blad 1482: Radio VRW, Hans Hogendoorn, Peter Rijsenbrij (video)

• Radio VRW-team kon eindelijk nog eens samen barbecueën • Ere-Zilveren Reissmicrofoon voor Hans Hogendoorn Lees verder

Knelpuntberoep: reclameverkoper voor lokale radio

De Oost-Vlaamse lokale radio’s MIG en SU fm, actief in de regio Geraardsbergen, Ninove en Lees verder

Blad 1480: Radio GRK, KINK, Qmusic

• Radio GRK houdt tweede benefietavond voor Kom op tegen Kanker • Nederland: (weer) geen Lees verder

Blad 1479: Radio Maaskant, Radio ZRO, Han Hollander

• Radio Maaskant verdwenen van Limburgse DAB+ • VRM: Lokale radio ZRO moet ook Gentse Lees verder

Blad 1478: Be One, Noordzee, MNM en VRT

• Lokale radio’s present tijdens ‘Week van Ondernemend Oostende’ • MNM én De Mol in Lees verder

Minerva: alle sinjoren willen ‘m horen én… drinken (video)

Minerva steunde de Antwerpse Brouw Compagnie tien jaar geleden bij de opstart. Nu is het Lees verder

Begonnen als FM Brussel, vierde BRUZZ zesde verjaardag

Een naam die gedeeld wordt met een regionale televisiezender (vroeger TV Brussel), een stadskrant met Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x