RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

FM Goud viert vijftiende verjaardag

Met 54.470 regelmatige luisteraars heeft het Limburgse regionale FM Goud niet te klagen over de belangstelling. Zopas was het vijftien jaar geleden dat de uitzendingen startten. Aanvankelijk nog bescheiden op slechts één frequentie. Inmiddels is een lange weg afgelegd. En komend weekend is het feest, want dan wordt de vijftiende verjaardag in stijl gevierd.

“Sowieso vieren we eind deze maand op gepaste wijze met ons team van een vijfentwintigtal medewerkers, maar eerst is het aan onze luisteraars en bijna vijftienduizend Facebook-vrienden om mee te vieren”, steekt Michel Vanderfeesten van wal.

FM Goud stichters en broers Michel en Vanderfeesten.

Aanstaande zaterdag 17 en zondag 18 augustus presenteert FM Goud vijftien uur lang ieder uur een andere top 15. Van de ‘Zomerse 15’ over de ‘Jongensnamen top 15’ tot de ‘Beatles top 15’. De luisteraars van FM Goud kiezen telkens zelf de nummer 1. “Op onze Facebookpagina verschijnen vijftien polls. Gedurende één dag kunnen volgers kiezen uit twee nummers. Een voorbeeldje: bij de ‘Zomerse 15’ gaat het tussen de Lambada van Kaoma of de Macarena van Los Del Rio. Het liedje met de meeste stemmen wordt de nummer 1, dat met de minste stemmen eindigt op nummer 2.”

En er is een extraatje: “We hebben een sterke reputatie als het op prijzen aankomt. Ieder uur zal er via Facebook ook nog eens een superprijs te winnen zijn. Vijftien stuks in het totaal. Onze partner Vanille & Co. uit Peer doet een ferme duit in het zakje. Zij geven maar liefst honderd gratis ijsjes weg. Hoe die te winnen zijn, kom je in de programma’s te weten“.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx