RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

FM Goud Kempen: officieel van start

“Ook in coronatijden stevig durven investeren in een nieuw radiostation.”

Vorig jaar is ‘FM Goud Kempen’ met testuitzendingen gestart. En vandaag, woensdag 1 september 2021 starten de uitzendingen ook officieel. Een nieuw regionaal radiostation voor Mol, Lommel en omgeving. 

“FM Goud zendt al zeventien jaar onafgebroken uit en is een begrip geworden in Noord-Limburg met bijna 55.000 regelmatige luisteraars en een Facebook-community van bijna 27.000 likers. En nu staan we te popelen om ook Mol en omgeving te veroveren”, klinkt het.

Op promotioneel en commercieel vlak worden de krachten gebundeld, maar daar stopt de samenwerking dan ook. Want FM Goud Kempen is een compleet nieuw radiostation. “Met eigen studio, muziekformat, medewerkers, vormgeving en nieuwsbulletins. De focus ligt op de gekende en niet-storende hits uit alle decennia. En daarnaast brengen we het nieuws uit Mol, Lommel en omgeving en zijn we de spreekbuis voor alle verenigingen uit de regio. Onze regionale verankering is onze grootste troef”, vertelt Michel Vanderfeesten.

De komende weken wordt de programmering verder uitgebreid. FM Goud Kempen kon alvast gekende namen als Peter De Winter, Johan Waterschoot, Jan Vanvinckenroye en Koen Matthijs aantrekken. De huisstem is Dieter Troubleyn.

FM Goud Kempen huurt een plekje op een pyloon van Astrid. Zij verzorgen de telecommunicatie van de hulpdiensten. De frequentie is FM 100.4. Je kan FM Goud Kempen daarnaast ook beluisteren fmgoud.be, de nieuwe FM Goud app en de Radioplayer-app.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx