RadioVisie

  • .
    .

FM Goud: Gouden Kerst 2019 brak records

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Noord Limburgse FM Goud blikt tevreden terug op haar ‘Gouden Kerst’. De editie van dit jaar was een recordeditie, zowel naar luisteraars als naar deelnemers. De online wedstrijd was nooit eerder zo’n groot succes naar deelnemersaantal toe. Maar liefst 949 formuliertjes kwamen er binnen. Het vorige record uit 2018 telde met 911, kortom dit cijfer werd dit jaar ruim overschreden. 

“FM Goud en Kerst, dat is al sinds onze start in 2004 een perfecte match”, vertelt Michel Vanderfeesten. “Sindsdien hoor je bij ons van 7 tot en met 26 december uitsluitend kerstmuziek. En dat slaat enorm aan. Noord-Limburg houdt van de kerstsfeer, dat merken we jaarlijks aan de vele positieve reacties die binnenkomen”.

“Daarnaast is er ook ons online kerstkanaal met non-stop kerstmuziek. ‘FM Goud – The Christmas Station’ zendt het hele jaar door kerstliedjes uit, maar natuurlijk scoort uiteraard vooral in de kerstperiode. Op 24 december noteerden we een piek van maar liefst 8.327 luisteraars.”

° Foto: Kerstvrouw Natasja Sikkers, Kerstman John van Hulle, Michel en Karel Vanderfeesten. Foto is genomen op 24 december tijdens de kerstshow Driving Home for Christmas.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx