RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Studio Brussel: Fien gaat Adriaan vervangen op tv

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

TV-makers die plots achter de radiomicrofoon gaan zitten, het is vaker niet goed, dan een verrijking. We kunnen zo een Top 10 samenstellen met voorbeelden. Andersom – al komt het veel minder voor – werkt het meestal wel. We denken aan Friedl’ Lesage, Otto Jan-Ham, Guy Depré, Peter Van de Veire en Siska Schoeters. En nu is ook Fien Germijns van Studio Brussel.

Een beetje verrassend gaat ze ‘Switch’, de populaire quiz van Eén, presenteren. Ze volgt Adriaan Van den Hoof op die al sedert 2016 het uithangbord van deze zomerse sterkhouder was. “Na zeven seizoenen ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen”, laat Van den Hoof weten. Tot nader order staan er bij de publieke omroep geen nieuwe projecten met hem gepland. Wel zal de VRT de captatie van zijn laatste theatershow ‘’t Zal schoon zijn als het af is’ uitzenden. Het management van Van den Hoof geeft geen verdere commentaar bij de beslissing.

Fien Germijns is momenteel te zien in de dagelijkse quiz ‘De dag van vandaag’. Straks neemt ze dus ook ‘Switch’ voor haar rekening. De Merksemse van origine zette pas haar eerste stappen in de quizwereld, als sidekick van Bart Cannaerts in het nieuwe spelprogramma ‘De dag van vandaag’. Eerder nam ze als speler deel aan ‘Switch’ tijdens de kerstspecials voor ‘De Warmste Week’. “Fien is een onmisbare schakel in De dag van vandaag”, zegt Vermeir. “We zetten hier verder op in door haar een van de leading ladies van de zomer van Eén te maken.”

Tijdens de opnames van ‘Switch’, die begin juni plaatsvinden, wordt Fien enkele weken vervangen door Linde Merckpoel, die daarmee een korte comeback maakt op de radio. Na de zomervakantie neemt ze haar plek bij de jongerenzender weer in.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx