RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

Fien, Kawtar, Eva en Sander presenteren De Warmste Week

Fien Germijns, Kawtar Ehlalouch, Eva De Roo en Sander Gillis presenteren vanaf maandag 19 december De Warmste Week, zes dagen lang, non-stop vanuit Het Warmste Huis in Hasselt. Tijdens De Warmste Week komt er elke avond ook een tv-uitzending met Siska Schoeters op Eén en VRT MAX.

De vier presentatoren maken zes dagen lang non-stop radio op Studio Brussel, MNM en VRT MAX. Fien, Kawtar, Eva en Sander presenteren, leven en slapen samen in Het Warmste Huis in Hasselt. Ze praten er met actievoerders en draaien platen die zijn aangevraagd via dewarmsteweek.be.

Ze sturen ook reporters Robin Keyaert en Joris Brys op pad door heel Vlaanderen en één keer per dag ontvangen ze Siska Schoeters. Zij blikt elke avond rond 22.15 uur samen met een centrale gast terug op de mooiste momenten bij de radio in Hasselt, de Warmathon, Tournée Héritier en de reporters in Vlaanderen. ​ Elke dag krijgt de show de naam van de dag, te beginnen met De Warmste Maandag.

Om de temperatuur nog op te drijven, komen een pak topartiesten en -dj’s langs in het Stadspark van Hasselt, waaronder Goldband, Oscar and the Wolf, Regi, Niels Destadsbader, Bart Peeters, Ilsen & Verhulst, Bazart, Metejoor en Black Box Revelation. De volledige line-up zie je op de affiche. Je kan alle concerten gratis bijwonen.

Er staan ook nog veel andere Eén-programma’s in het teken van De Warmste Week, maar als RadioVisie gaan we u daar niet mee lastig vallen. In de slotweek staan er opnieuw vijf Warmathons op het programma. Op maandag 19 december geeft Stephanie Planckaert het startschot in Brugge. Op dinsdag is het aan Sint-Niklaas met Sarah Mouhamou, op woensdag volgt Brussel met Mathias Vergels en donderdag Mechelen met Dieter Coppens. Op vrijdag sluit Maksim Stojanac de Warmathons af in Leuven. 

Vanaf vandaag kan iedereen een favoriete plaat aanvragen voor De Warmste Week. Surf naar dewarmsteweek.be, geef daar het nummer in dat je op de radio wil horen tijdens De Warmste Week en kies de bijdrage die je hiervoor wil geven. Zo steun je rechtstreeks de geselecteerde projecten rond kansarmoede. Je kan ook nog steeds acties opzetten om geld in te zamelen, vlammetjes kopen en je inschrijven voor een van de vijf Warmathons via de website van De Warmste Week.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx