RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Feelgood Summer bij Nostalgie, met de terugkeer van Raf Coppens

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vandaag start de zomer bij Nostalgie met de Feelgood 1000, Beach Radio vanuit Nieuwpoort, Sing & Smile Shows en uiteraard het tweedaagse Beach Festival. Plus Raf Coppens en Ben Roelants die een zomerse entree maken bij het commerciële radiostation.

De Feelgood 1000 is een lijst van duizend zonnige nummers om bij mee te zingen. ‘Sing & Smile’ is immers een belangrijk thema bij Nostalgie deze zomer. De lijst kent haar apotheose op vrijdag 1 juli omstreeks 16:00 uur. Dan weten we op Barry White zichzelf mag opvolgen als nummer één met ‘You’re the First, the Last, my Everything’.

Vanaf vrijdag 15 juli is er live Beach Radio vanuit Nieuwpoort. De Nostalgie-studio staat op de dijk, aan het Hendrikaplein, met zicht op zee en de deuren wagenwijd open. Elke dag tussen 10:00 en 19:00 uur mag je een bezoekje brengen aan Leen Demaré, Bjorn Verhoeven, Johan Henneman, Astrid Philips en co. Elke dag zijn er prijzen te winnen en wie langskomt krijgt sowieso iets leuks mee.

‘Nieuwe’ stemmen

Ben Roelants

Ben Roelants heeft al veel mediakilometers op zijn teller staan. Hij presenteerde radio- en tv-programma’s bij onder andere JIM, Donna, Ketnet, MNM en Eén. De laatste jaren reist hij de wereld rond en maakt hij reportages voor de themazender Evenaar en de kranten van Mediahuis. Vanaf 16 juli brengt hij bij Nostalgie drie zaterdagen op een rij: Benny Holiday. Een programma boordevol tips en tricks, muzikale of andere reisverhalen. In de maand juli is hij ook co-host van Bjorn Verhoeven tijdens Feelgood Friday.

Ook Raf Coppens (foto boven) maakt zijn radio-entree. De cabaretier en komiek zal regelmatig te horen zijn. Op 16 en 30 juli voor het eerst samen met Bjorn (van 19:00 tot 20:00 uur). Aansluitend is Raf de gastheer van de gloednieuwe Sing & Smile Shows vanuit de studio in Nieuwpoort met een combinatie van stand-up comedy en sing-alongs. Raf Coppens brengt op maat gemaakte stand-up comedy en daarna probeert het team van Allez, Chantez! de hele dijk aan het zingen te krijgen.

Beach Festival: 5 & 6 augustus

Het hoogtepunt van de Nostalgie-zomer is uiteraard het tweedaagse Beach Festival, voor het eerst in Nieuwpoort: het Maritiem Park aan de jachthaven. Zo’n vijftienduizend muziekliefhebbers kochten al hun tickets. Voor wie het nog niet oppikte: de line-up bestaat onder andere uit The Clement Peerens Explosition, De Kreuners en Clouseau op vrijdag en Simple Minds, Anouk, Bazart en Steve Harley & Cockney Rebel op zaterdag. Alle info en tickets Beachfestival.be.

Samengevat:

  • Beach Radio: 15 juli – 4 augustus van 10:00 – 19:00 uur
  • Benny Holiday: zaterdag 16 juli, 23 juli en 30 juli van 13:00 – 16:00 uur
  • Sing & Smile Shows: 16 & 30 juli, van 20:00 – 21:30 uur
  • Beach Festival: 5 & 6 augustus

Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Nostalgie Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx