RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Familie-uitbreiding bij Radio Lede

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Binnen zeer afzienbare tijd krijgt Radio Lede er een zusje bij in de vorm van een thema-kanaal dat zich zal aanpassen naargelang de periode van het jaar. De naam? Lee Twee. 

“Het is ons tweede kanaal, en we zijn en blijven een Leedse zender,” vertelt Ralph Iliano van moeder-vzw Lede Media. “Radio Lede is intussen een lokaal begrip, maar we merkten dat we nog niet iedereen bereikten. Met Lee Twee willen we doelgroepen aanspreken die op dit moment niet bereikt worden. Zo zullen we in regel classic hits draaien voor een doelpubliek vanaf 45 jaar. Tijdens de kerstperiode kiezen we voor kerstplaten die op en top sfeer in huis brengen. En met Lede Carnaval wordt Lee Twee een aantal weken een echte carnavalsradio: voor en door de Leedse carnavalist.” 

Behalve tijdens de carnavalsperiode wordt Lee Twee een non-stop-kanaal. Enkel muziek en nieuws, mét een Leedse touch. De reclameblokken, die bewust beperkt worden gehouden, zijn bedoeld voor Leedse ondernemers. Wie intekent krijgt zijn of haar spot meteen te horen op de twee zenders. 

Lee Twee gaat van start op 21 november om 12:00 uur. Vanaf 4 december wordt overgeschakeld naar kerstmuziek. Luisteren via Lee Twee.be, via de Radio Lede-app en verder ook nog via onder andere Sonos, Bose, TuneIn, Radioline, Proximus TV en Telenet TV.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx