RadioVisie

  • .
    .

Extra editie van de Q-Top 1000 in Nederland

Qmusic plant in Nederland een extra editie van de Q-Top 1000. Speciaal vanwege de coronacrisis omgedoopt tot de Q-Top 1000: de Shout Out editie. De lijst, met veel persoonlijke boodschappen van luisteraars, is vanaf zaterdag (28 maart) te horen op het landelijke radiostation. 

Net als bij veel concullega’s kunnen er ook platen aangevraagd worden met gekoppelde en persoonlijke boodschappen. De enige voorwaarde is het feit dat het nummer ook in de lijst van duizend moet staan, die naar jaarlijkste traditie steeds in november wordt uitgezonden. Luisteraars kunnen via de website van het station doorgeven welke platen er absoluut in deze Shout Out editie moeten staan en waarom.

Domien Verschuuren (middagdj): “Muziek verbindt, muziek verbroedert”, aldus middagdeejay . “We hebben de afgelopen dagen gezien dat er echt honderden berichten zijn binnengekomen van mensen die een hart onder de riem willen steken aan mensen die het heel erg nodig hebben of een bedankje verdienen. Daarom gaan we een nieuwe Q-Top 1000 uitzenden in een speciaal jasje.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx