RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Extra Brandy power voor Contact FM (audio)

Contact FM, de grootste onafhankelijke radio ten noorden van Parijs, is het nieuwe seizoen ingezet met een complete jingle make over. Het deed daarvoor een beroep op Brandy waarmee het mediabedrijf al twaalf jaar samenwerkt. De nieuwe vomgeving sluit nauwer aan bij het DNA van de zender én bij de verwachtingen van de luisteraars.

De imaging update van de zender gaat deze keer verder dan een opfrissing van de programma’s. Het grootste radiostation van de uitgeversgroep Rossel La Voix zag zijn marktaandeel opnieuw toenemen. Precies dat marktleiderschap, het streven naar innovatie, maar ook positiviteit en verbinding wil men uitstralen in de vormgeving. Het Belgische jingle-bedrijf adviseerde de directie en zorgde voor de creatie en productie.

Nicolas Pavageau, directeur van de radiotak van Groupe Rossel: “Contact FM zit in een positieve flow en dat motiveert ons om te blijven evolueren. We hebben enkele structurele vernieuwingen doorgevoerd die wat aanpassingen vragen van onze DJ’s maar die onze luisteraars vooral als aangenaam zullen ervaren.”

Brandy organiseerde een uitgebreide voice casting voor een unieke vocal sound die Contact FM nog meer moet onderscheiden. Ook de top of the hour-sequentie kreeg een volledige make over. Het nieuwe jinglepakket bevat twaalf station ID’s, een top of the hour en vormgeving voor nieuws, weer en verkeer.

Een aircheck kan je hier beluisteren: https://bit.ly/3lIL9t1


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx