RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Exclusieve showcase van Noordkaap bij Willy (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het eerste optreden in twintig jaar van Noordkaap is weggelegd voor de Willy-luisteraars op donderdag 19 maart. Dat werd door Stijn Meuris, frontman van de groep én presentator bij de rockzender (iedere vrijdag van 13:00 tot 15:00 uur), zelf bekend gemaakt.

Al in november 2018 vertelde Meuris, toen in een interview met Alex Agnew, dat hij samen met de originele bandleden in het voorjaar van 2020 opnieuw op tournee zou gaan. Terug om pure rockmuziek te spelen maar dan aangepast aan de tijd.

Noordkaap won in 1990 Humo’s Rock Rally, bracht vijf albums op de markt en verzorgde daarnaast ook de soundtracks van twee Vlaamse films; ‘Manneken pis’ en ‘Alles moet weg’. De groep ging uit elkaar in 2000. Daarna trok Stijn Meuris verder met Monza en het project Meuris. 

“De concerten in de AB zijn uitverkocht maar we dachten: waarom niet het eerste concert op Belgische bodem hier bij Willy. In zeer intieme setting, eigenlijk een soort openbare repetitie van Noordkaap voor honderd Willy-luisteraars. Een select maar zeer luistervaardig publiek”, zei Stijn Meuris. 

Vanaf 6 maart kunnen luisteraars tickets winnen voor deze exclusieve showcase via willy.radio, DAB+ of het Radioplayer-platform.


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx