RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Evy Gruyaert met eerste ’40 Something’ (video)

Evy Gruyaert presenteert aanstaande zaterdag 12 januari voor het eerst bij Nostalgie haar nieuwe live radioshow ’40 Something’. Het is haar comeback op de radio, na een eerste korte tussenstop, ook al bij Nostalgie, toen ze tijdens de januari-maand van 2018 een tijdelijk zaterdagochtend duo vormde met boezemvriend Kevin De Geest.

Blijkbaar smaakte het zowel bij Nostalgie als bij Evy naar meer, met een langlopende nieuwe show als gevolg. Het radiovirus is inderdaad met geen enkel middel uit te roeien. Evy startte haar carrière bij Donna in 2001 en bleef er tot 2008, waarna ze naadloos de overstap maakte naar de opvolger van de publieke jongerenzender MNM. In 2010 koos ze definitief voor VT4. Al blijkt definitief een eerder relatief begrip te zijn.

In ’40 Something’, te horen tussen 10:00 en 12:00 uur, wordt elke week een centrale gast verwelkomt. Mijlpalen in hun levens worden overlopen. Vrolijke, bepalende, ingrijpende of gewoon leuke gebeurtenissen. Herkenbare thema’s die niemand onberoerd laten. De eerste centrale gast is Dina Tersago.

Evy Gruyaert: “Zo’n eerste werkdag is altijd een beetje spannend. Maar ik kijk er ongelooflijk naar uit om terug radio te maken. En naar mijn nieuw programma. In 2019 vier ik zelf mijn veertigste verjaardag en samen met mijn gasten zal ik stilstaan bij enkele straffe momenten in hun leven. Het lijkt me de max om die mijlpalen in het leven van op de eerste rij te kunnen aanhoren en ervaringen uit te wisselen met onze luisteraar. En dan die steengoeie classics  natuurlijk. Die kan ik nu zelf draaien.”

Dina Tersago: “Net als voor Evy is het 40 Something-gevoel mij niet onbekend. Niet getreurd, integendeel. Er is zoveel om naar uit te kijken. Nieuwe en spannende uitdagingen maar net zo goed die vertrouwde dingen waarvan je intussen weet hoe ermee om te gaan. Laat het weekend maar komen..” .

° Fotocredits: Nostalgie

https://youtu.be/qtbRRGrthhQ


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx