RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

EventRMA 2021: updaten voor de start

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De fans van offshore radio hebben de datum al een tijde in hun agenda staan. Over een week breekt voor hen opnieuw één van de jaarlijkse hoogtepunten aan: het ‘Mi Amigo Revival Event’. Over enkele dagen wordt er alweer afgetrapt. Tijd dus om nog eens langs te gaan bij initiatiefnemer Philippe Derluyn om te peilen naar de laatste stand van zaken.

De stream wordt beschikbaar via de website vanaf zondag op maandag om middernacht (21 op 22 maart). Het wordt een warming up met nonstop tracks en tunes uit het rijke zeezenderverleden afgewisseld met een aantal teasers. De Mi Amigo retro radioshows starten op woensdag 24 maart vanaf 06:00 uur… Precies op het tijdstip zoals het vroeger was, toen er nog werd uitgezonden vanaf het zendschip. Op zondagavond 28 maart, om middernacht wordt editie 2021 uitgewuifd met een close down show.

Philippe Derluyn: “Er is dit jaar gekozen werd voor een zoveel als mogelijk horizontaal aanbod. De stemmen die er deel van uitmaken zijn voor velen vaak een herinnering aan vroeger. De keuze is in de 2021-editie doelbewust zo opgesteld. Met ondermeer iets meer Playa-aanbod. In een volgende editie zal dit wellicht meer gericht zijn op het boordgebeuren. Zo komt iedereen aan bod”.

“Ik kreeg ook een bijzonder voorstel van Wim de Groot die de eerste boordmedewerker was op de MS Magdalena. Uit die periode zijn jammer genoeg geen programma’s aan boord op tape opgenomen. Uitgezonderd twee shows van Johan Vermeer. Wim sluit zich nu aan bij het EventRMA en maakte een custom show ‘The Magdalena Days’. Hij vertelt over het leven aan boord en zijn ervaringen en vult aan met enkel muziek uit 1979.”

Op Radio Mi Amigo.co.uk kan de bezoeker alle nodige info rechtstreeks kan opvragen. U kan er ook online luisteren, een PLS bestand downloaden, gebruik maken van de shoutbox, een support email sturen… En tussendoor doorlinken naar de website van Ferry Eden waar het ‘Mi Amigo Boek’ nog kan besteld worden.

Op zaterdag 27 maart komt Ferry Eden trouwens langs met de ‘Mi Amigo Top 50’ van 6 maart 1976. Er is ook een extra custom EventRMA-versie die tijdens de avond zal uitgezonden worden.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

4 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
EventRMA
EventRMA
26 maart 2021 - 14:43 14:43

Bericht vanuit EventRMA :
De “webhosting provider” doet deze week een integrale migratie van alle websites binnen hun aanbod. Om deze reden AUB vernieuw regelmatig Uw browser zodat alle inhoud zichtbaar blijft.
Met dank !

Dominique Baert
Dominique Baert
26 maart 2021 - 11:06 11:06

Help, kan iemand mij helpen aub ? Ik slaag er niet in om te luisteren, noch via Google, noch via Safari 🙁

Ricky
Ricky
15 maart 2021 - 17:05 17:05

Dank u wel Philippe,
Ik zal zoals vele fans van Radio Mi Amigo present zijn om te luisteren en of op te nemen.
Ik kijk er naar uit.
Vorig jaar was je een groot licht in de duisternis toen ik in het ziekenhuis was beland met 40°koorts. Neen geen c….

johan Delrue
johan Delrue
15 maart 2021 - 16:35 16:35

Kijk er al naar uit hoor om deze programma’s van Mi-amigo terug te kunnen beluisteren,
Alvast veel succes!

Don`t copy text!
4
0
Deel hier gerust uw gedachtenx