RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Eva De Roo: nieuwe deelname aan ‘Slimste Mens’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Eva De Roo, vooral bekend van Studio Brussel en andere muziekfestivals gaat meedoen aan ‘De allerslimste mens’. “Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik kan niet ontkennen dat Erik Van Looy gebeld heeft”, vertelde ze op radio. Al is het spelprogramma en zijn de tv-studio’s geen vreemd terrein voor de 34-jarige presentatrice. Het wordt immers niet haar eerste deelname.

De Roo deed al eens mee in het seizoen van 2016. Na negen afleveringen moest ze stoppen, omdat de finaleweken zouden starten. Ze belandde in de finale, maar verloor daar het eindspel van Gilles Van Bouwel. De verjaardagseditie van het Play4-programma – het is het twintigste seizoen – gaat midden september van start.

Presentator Erik Van Looy doet voor dit jubileum beroep op een keurgroep geselecteerd uit de beste spelers van de laatste tien jaar. Eerder was al bekend dat Tom Waes (uiteraard), Gert Verhulst (natuurlijk), sopraan Astrid Stockman (vaneigens), de Nederlandse zangeres Merol (ongetwijfeld), Nieuwsblad hoofdredactrice Liesbeth Van Impe (logischerwijs) en Olga Leyers (zekerlijk) gaan meedoen.

Eva De Roo (in Het Nieuwsblad): “Maar ik ben wel bang dat ik totaal ga afgaan. Ik moet soms nadenken over de namen van mijn vrienden. Mijn brein bestaat niet meer. Ik heb twee baby’s, hé. Mama-dementie, ik denk dat dat echt een ding is. Maar ik heb twee, drie maanden om nog wat uit te slapen.” (TB)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx