RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Er werd wat afgestipt in Vlaanderen & Brussel

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Gisteren – zaterdag 18 februari – sloten Radio2, MNM en Ketnet de ‘Vlaamse week tegen pesten’ af met een bezoekje aan Aarschot. Vlaanderen en Brussel trokken afgelopen weken de lijn tegen pesten. Het thema werd sterk ondersteund door de drie publieke netten die jong én oud opriepen om een stippenlijn te vormen tegen pesten. Uiteindelijk resulteerde dit in maar liefst 32.000 meter stippenlijn.

‘De Vlaamse week tegen pesten’ is een jaarlijks weerkerend initiatief van het ‘Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten’, in samenwerking met Ketnet, Radio2, MNM en WAT WAT. De actie vond dit jaar al voor de elfde keer plaats. Ze wordt steeds ingepland in de week voorafgaand aan de krokusvakantie. Dit jaar was dit van vrijdag 10 februari tot en met zaterdag 18 februari. Via dit initiatief worden alle betrokkenen een platform geboden om hun initiatieven aan de buitenwereld te tonen.

Onder anderen Laura Tesoro, Pommelien Thijs, Marie Verhulst en vele anderen lieten zich trots zien met de vier stippen. Volgend jaar wil de VRT het nog groter aanpakken door een een live stippenlijn te trekken van maar liefst 250 kilometer. Dwars door Vlaanderen, van aan de kust tot in het verste punt van Limburg.   


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx