RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Er is heel wat ‘Fout’ (op komst) bij Qmusic

Uiteraard gooit ook Qmusic het roer helemaal om tijdens de laatste dagen van 2021. Kerstmuziek, Foute muziek, de favoriete muziek van luisteraars. Moet er nog… muziek zijn? De kerstverhalen, flessen bubbels en kerstcadeautjes krijgt men er bovenop. De dj’s tellen af naar 2022 met de ‘Q-Top 1000’ en zetten het nieuwe jaar feestelijk in met Foute muziek.

‘Vincent Live’ (16:00 – 19:00) staat op 24 december volledig in het teken van kerst. Een fles bubbels voor iedere beller én kerstmuziek met de ‘Kerst top 30’. Schokkend nieuws: Mariah Carey’s ‘All I Want for Christmas’ staat dit jaar niet op één.

Wie stootte de ‘queen of Christmas’ van haar troon? Tom De Cock, Jana De Wilde en Naomi Vanderpoorten presenteren sedert maandag 20 en nog tot en met morgen donderdag 23 december (19:00 tot 23:00 uur) samen ‘De Q-Secret Santa Service’. Daarin trekken ze elke avond, in naam van een luisteraar, op pad om een speciaal iemand met een extra cadeau onder de kerstboom te bedanken.

Op Kerstavond, vrijdag 24 december, vieren Jana en Naomi Kerstmis met ‘Vrienden Van de Vierentwintigste’. Veel kerstverhalen en verzoeknummers worden aangekondigd. Op Kerstmis zet de commerciële zender de final countdown naar 2022 in met de ‘Q-Top 1000’. Tussen 25 en 31 december draaien de dj’s van 06:00 tot 18:00 uur de duizend favoriete platen van hun luisteraars.

Er werd al massaal gestemd. Dat kan nog tot 24 december om 20:00 uur via Qmusic.be en de Q-app. Op de top 10 is dat nog zelfs nog mogelijk tot vrijdag 31 december om 17:00 uur.

Met ‘Van Fout Naar Nieuw’ maken Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe (foto bovenaan) op 31 december van 20:00 uur tot middernacht de overgang compleet met heel wat Foute muziek. Ook de eerste uurtjes van 2022 worden ‘fout’. Tot 07:00 uur zet Qmusic het feestje verder met non-stop foute nummers tijdens ‘De Foute Nacht’.

Wie het nieuwe jaar liever inzet met hiphop en r&b kan terecht bij Q-DOWNTOWN. Van vrijdag 31 december om 19:00 uur tot 1 januari om 05:00 uur gooien de resident dj’s van de zender tracks in de mix.

° Q-DOWNTOWN is te beluisteren via DAB+ en q-downtown.be, maar ook via de Q-app en alle smartspeakers.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx