RadioVisie

  • .
    .
Heynen

En toen was er ook een… Minerva-lied (audio & video)

En het gaat maar door in Antwerpen. Radio Minerva rijft de promo-dagen en acties aan elkaar. Eerst struikelden de diverse persorganen in dit land over elkaar om toch maar een reactie vanuit het chalet op Linkeroever te pakken te krijgen. Voorzitter Frank Boekhoff kwam warempel meer in beeld dan Steven Van Gucht en Marc van Ranst samen.

Waarna ook de politiek er zich mee ging bemoeien met burgemeester Bart De Wever en minister van Media Benjamin Dalle op kop. Hun verontwaardiging konden ze nog maar net de baas. En toen volgde ook nog een petitie tot behoud van de zender – met inmiddels ruim zeventienduizend handtekeningen op de teller.

En nog was het niet gedaan. Plakploegen, vooral bekend in de aanloop naar verkiezingen, trokken door ’t Stad om op zuilen (foto bovenaan), muren en andere opvallende plekken affiches te plakken met de tekst ‘Minerva moet blaaive’. Voor de goede orde: dit is geen initatief van Minerva zelf, maar van verontruste fans. 

En als klap op de vuurpijl  is er nu ook een… Minerva-lied ingezongen door 4 Tact. Dat is een groep van vier heren, met een gezonde dosis humor, die de authentieke nummers van De Strangers in een fris jasje hebben gestopt als hommage aan deze Antwerpse helden. Dat deden ze zopas ook met het nummer ‘Daar gaat in Antwaarpe’, met uiteraard een aangepaste tekst voor Radio Minerva. En als kers op de taart, is er ook nog ‘Minerva moet blaaive’. (BDGO – SV)

° Minerva moet blaaive’


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx