RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

En intussen bij Joe (maken ze ook video’s)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Joe dj’s Raf Van Brussel en Rani De Coninck draaien doordeweeks (16:00-18:00 uur) niet alleen plaatjes, ze maken er ook. Het duo lanceert hun eigen ‘Raf & Rani tegen Corona’-lied. Daarmee willen een boodschap geven aan heel Vlaanderen: ‘Blijf lekker thuis en volg de regels op’. “Het was niet eenvoudig om dit nummer te schrijven. Er zijn drama’s die zich afspelen maar we moeten ook hoopvol zijn en de moed erin houden”, vertelde Raf. En ook Rani haalde haar beste Gents accent boven. “Ik heb me wel uitgeleefd en het is een echte oorwurm geworden!”, lacht Rani. 

° Lees verder onder de clip

Het is trouwens niet de eerste keer dat het duo een zelfgemaakt lied rond de actualiteit lanceren. Met de ‘Raf en Rani Rap’ brachten ze ook al nummers rond Tom Boonen, Broer & Zusdag, de Paralympics en Kerstmis. Voor de videoclip riepen ze de hulp van de Joe-luisteraars in. Ze vroegen iedereen een hartje te maken en een foto of kort filmpje daarvan in te sturen. Het resultaat kan je bekijken via joe.be.

Joe neemt verder zoveel mogelijk maatregelen om de medewerkers zo weinig mogelijk uit hun kot te halen. Zo presenteert het ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx de ochtendshow (06:00-09:00 uur) elk vanuit hun eigen living. Verder staan alle programma’s vanher commerciële radiostation in teken van #samentegencorona met heel veel verhalen, informatie en verzoekplaten. Sven Ornelis is momenteel ook twee keer te horen: tijdens de ochtendshow en tussen 09:00 en 12:00 uur.

Ook Jan Bosman (12:00-16:00 uur) is benieuwd hoe het met bekend Vlaanderen gaat in deze tijden. Eerder deze week belde hij met Karen Damen. “Ik weet dat heel veel mensen zich nu vervelen en de muren oplopen maar ik vind dit eigenlijk allemaal niet zo heel erg. Ik heb nog zoveel te doen in huis dat ik zelfs bang ben dat ik niet genoeg ga hebben met die vijf weken”, vertelde Karen. Andy Peelman werd eveneens opgebeld. “Wij zijn denk ik door het oog van de naald gekropen. Wij zaten in Italië en mochten nog juist terugkomen”, vertelde hij. 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Queen is… koning bij Joe

Hij en zij die de jaren 70 actief beleefden én op de hoogte waren van Lees verder

Blad 441: Solidaire EU-radiostations, Joe en hits (video)

Europese radiosolidariteit die begon met een 'bevlogen idee', deint hopelijk uit als een olievlekVijfhonderd albums Lees verder

Blad 438: Begijnenstraat, radiobeurzen, Joe & Willy

Radioprogramma vanuit de gevangenis loopt op zijn laatste beentjes Corona dwarsboomt ook de grote radiobeurzen Lees verder

Blad 417: PROS, Qmusic, Joe, Ajoin Music (video)

We gaan nog één keer terug naar Heldergem waar letterlijk een klein stukje radiogeschiedenis werd Lees verder

Blad 413: Joe, Sky Radio, Qmusic en veel Valentijn (video)

Straks sluiten we ‘Week 7’ definitief af met het gebruikelijke overzicht, zodat u op een Lees verder

Blad 402: Joe, NRJ, Beeld & Geluid’ (video)

Net toen u dacht alles te hebben beleefd, wordt er alsnog een nieuwe hitlijst gelanceerdBeetje Lees verder

Blad 388: Guy, Joe en Veronica (video)

Plots afscheid van iemand die ook voor RadioVisie veel betekende Joe reisde naar Disneyland Paris Lees verder

Blad 380: Veronica, Joe en Tom (audio)

'Beter goed gepikt dan slecht geschreven'. Een mantra van Peter Koelewijn, dat voor Radio Veronica Lees verder

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx