RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

En hoe zou het nog zijn bij TOPradio? (video)

Een nieuwe stem op de radio is altijd een beetje een geboorte. Iedere blij, content, tevreden en boordevol verwachtingen… Bovendien, dit keer is het een meisje. Nou ja, een jonge vrouw inmiddels. En niet zomaar eentje. Marie-Sofie komt uit het Leuvense en zit nu in haar laatste jaar Pedagogische Wetenschappen aan de KU aldaar.

Ze maakte eerder al programma’s bij Radio Scorpio. Marie-Sofie reageerde op de oproep naar nieuw talent bij TOP en kwam als één van de verrassende stemmen uit de testen. Marie-Sofie had inmiddels al haar eerste on air ervaring bij het jongerennetwerk maar is nog volop in opleiding achter de schermen. 

Onverwacht groot succes noopt tot pre sales

Retro Arena is inmiddels alweer bijna twee weken achter de rug. De balans is definitief opgemaakt. Het ‘feestje’ op zondag 10 november in de Torhoutse Place 2 Party was een succes. Het werd een speciale editie want het TOP-ochtendteam ontving er heel wat ochtendluisteraars als VIP én Jack Fresh – bekend van de vrijdagmixes – kwam er draaien mét Geert als MC!

Retro Arena blijft dus een succesformule. Niet alleen de thema-uitzendingen maar ook de party’s doen het nog steeds goed. Het promotionele zwaartepunt lag bij deze laatste editie in de ochtendshow, maar daarnaast heeft TOPradio in West-Vlaanderen een aanzienlijke achterban. Toch was de opkomst nog groter dan verwacht. Om veiligheidsredenen konden niet alle bezoekers binnengelaten worden op de avond zelf.

Door enkel met pre sale tickets te werken bij specifieke party’s waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn, will TOPradio in de toekomst wachtrijen vermijden. Sinds deze week is er bovendien een grote promotionele actie voor gestart via verschillende media met spots en ads; VTM, Vitaya, Caz, MTV, HLN.be, bioscopen en het openbaar vervoer in Brussel. (TDN)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over TOPradio
Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
wim
wim
21 november 2019 - 20:06 20:06

spijtig dat de Mechelse 104.8 een ramp is / wanneer komt brussel 102.8 erbij of blijft deze geschorst

Rett
Rett
21 november 2019 - 14:37 14:37

Die voice overs zijn ook niet meer wat ze waren. Dat zo’n flauwe doordeweekse stem nu ook al voor Top – ooit een bastion van impressionante stemmen als Michel Orthier, Carl Schmitz en Tony Martin – mag inlezen is toch wel een zeer negatieve noot, die de roep om oldskool radio steeds luider laat klinken. Gelukkig is er komend weekend weer Caroline North zeker ?

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx