RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Elodie legt het uit aan Evi bij Joe (video)

 
Evi Hanssen schotelde deze ochtend, zaterdag 27 juni tussen 10:00 en 12:00 uur, ‘De 10 Geboden’ voor aan Élodie Ouédraogo in ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ bij Joe. Daar onthulde Elodie meer over haar relatie met cartoonist Jeroom (Snelders), hoe ze naar haar eigen lichaam kijkt en hoe haar zwangerschap uitlekte.

Als sportvrouw is Elodie meer dan bekend, haar carrière in de media is dat net iets minder. Toch ging ze al op 1 januari 2013 aan de slag bij Woestijnvis. In datzelfde jaar zette ze een punt achter haar topsportloopbaan. Sindsdien heeft ze in samenwerking met het Zeepreventorium van De Haan ‘Het Gezonde Kinderkookboek’ geschreven. En met Sven De Leijer presenteerde ze op VIER het programma ‘Achter de rug.’

Mijn beste vriend

Ze vertelt Evi meer over hoe ze haar man, Jeroom, heeft leren kennen: “We hebben elkaar ontmoet op een feest en hebben daar de hele avond lang zitten praten. Nadien hebben we zo’n twee maanden via Facebook gebabbeld. We durfden zelfs niet af te spreken omdat we bang waren dat het in realiteit alleen maar kon tegenvallen. Maar dat was dus het begin van Jeroom en Élo. Jeroom is echt mijn beste vriend. We hebben beiden het gevoel dat we iemand hebben gevonden die we nooit gaan kunnen houden, daarom blijven we zoveel moeite doen voor elkaar.”  

Evi neemt Élodie tijdens het ontbijt ook even mee naar de spiegel: “Ik had niet veel moeite met mijn ‘post sportlichaam’. Ik mocht wel wat minder gespierd zijn. Maar toen ik mijn zoon had gekregen, was dat toch nog iets anders. Dan had ik een mama-lichaam. Vooral het feit dat de conditie die ik daarvoor had weg was. Dat vond ik moeilijk om te aanvaarden. En dat is ook de reden waarom ik heel hard wil sporten, om mij fit te voelen. Je lichaam wordt ouder en meestal heb ik daar weinig moeite mee, maar er zijn dingen waarvan ik weet ‘dat gaat echt niet meer’. Toen ik vroeger twee kilo bijkwam, was dat er meteen terug af, en nu is dat vier weken sporten om dat eraf te krijgen. Je kunt niet meer eten wat je wil, niet meer drinken wat je wil.”

Kei veel beginnen sms’en

Wanneer het over roddels gaat, vertelt Élodie dat het nieuws over haar zwangerschap gelekt was, zonder dat ze dat zelf wou. “Ik kreeg toen ‘s avonds een telefoontje waarin gezegd werd dat morgen in de krant zou staan dat ik zwanger was. En dat kwam heel ongelegen want wij hebben heel lang moeten proberen om zwanger te geraken. Ik was toen wel al vier maanden ver, maar je wil toch écht zeker zijn.”

“We wilden dat eigenlijk zo lang mogelijk verborgen houden en ineens moesten wij om half elf ’s avonds nog kei veel mensen sms’en. Ik vond het spijtig dat dat was uitgelekt. Niet omdat men dat niet mocht weten maar je weet niet welk parcours vrouwen hebben afgelegd om zwanger te geraken, dus je mag dat nooit doen tenzij mensen dat zelf aankondigen. Als ik nu zo’n dingen lees, vraag ik me altijd af of die mensen dat echt wouden aankondigen, of dat iemand het weet en het toch gaat verschijnen?” 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx