RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Elke verlaat Joe (video)

Haar gezicht is bij het grote publiek bekender dan haar stem en dat heeft vooral te maken met het feit dat tv-kijkend Vlaanderen haar kent als de vrouw van Ben Segers, uit de VIER-serie ‘Auwch’. Dat Elke Van Mello (foto bovenaan) ook voortreffelijke radio maakt, is veel minder geweten. Al wordt dit straks een afgesloten hoofdstuk voor haar, nu ze beslist heeft om afscheid te nemen van Joe. 

Van Mello startte in 2005 bij het toenmalige 4fm. In 2008 maakte ze de overstap naar Qmusic, waar ze ’s ochtends in alle vroegte, tot en met 2010, aanschoof als sidekick van Sven Ornelis en Kürt Rogiers. Haar radioverhaal kreeg in 2011 een vervolg bij Joe, waar ze de afgelopen periode ‘Joe Funk & Disco Fever’ presenteerde op vrijdagavond. Morgen vrijdag 25 juni is ze tussen 21:00 en 00:00 uur voor de laatste keer te horen bij Joe.

° Tekst gaat verder onder de filmpjes.

Elke Van Mello: “Ik was 24 jaar toen ik in 2005 mijn diploma Woordkunstenaar behaalde. Drie dagen later begon mijn radio-avontuur bij 4fm. De laatste jaren kreeg ik naast mijn radiowerk ook mooie kansen als actrice en voice over. Ik ben dankbaar dat ik dit altijd heb mogen en kunnen combineren met alles wat ik deed bij de radio. Maar ik voel al een tijdje dat het werken in het weekend begint te wegen”. 

“Al bouw ik de leukste radiofeestjes met ‘Joe Funk & Disco Fever’, of sta ik paraat om collega’s in het weekend en tijdens schoolvakanties te vervangen, ik voel dat ik verlang naar meer tijd met mijn man Jan, hond Charlie, familie en vrienden. Het was een moeilijke beslissing. Radio zal altijd mijn eerste en grootste liefde blijven. Na deze radiopauze hoor je me wel terug ergens opduiken. De deur van Joe en DPG Media staat nog steeds voor me open hoor ik, en dat is fijn om te weten. Ik wil Joe, Qmusic en alle luisteraars bedanken voor de afgelopen zestien jaar. Tot snel!’

Robin Vissenaekens (channel manager Joe): “We gaan de vrolijke lach in haar stem zeker missen bij Joe. Ze heeft zich jaren gesmeten en ik ben ervan overtuigd dat onze wegen elkaar opnieuw zullen kruisen. Ik wens haar veel succes met alle plannen die ze heeft.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx