RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Einde van One World Radio op DAB+

One World Radio, de bijzonder succesvolle eigen festivalradio van Tomorrowland, is vanaf vandaag niet meer te beluisteren via de Norkring-mux Vlaanderen2. De organisatie had een contract van zes maanden (maart t/m augustus) voor een pop-up station op deze mux. Dat contract is nu afgelopen. Gisteren (zondag) was OWR wel nog te vinden op de mux, maar sinds deze middag niet meer.

One World Radio, opgericht ter gelegenheid van het vijftienjarige bestaan van het wereldberoemde Belgische dancefestival, blijft wel nog doorgaan via de stream (en de app) en sinds 14 augustus ook wereldwijd (of zo goed als) via YouTube. Tomorrowland heeft zelf nog niet gecommuniceerd over de eventuele verdere (inhoudelijke) plannen voor hun radiostation.

Een en ander betekent nu wel dat er – in theorie toch – voor eventuele gegadigden opnieuw ruimte is voor een pop-upstation in de Vlaamse digitale ether. Dat Yesterdayland eerder van Norkring geen plekje kreeg op de mux had immers te maken met het feit dat de operator maximaal maar één pop-upstation tegelijk toestaat.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
PVM
PVM
4 september 2019 - 00:16 00:16

Ik weet niet of het de bedoeling is van Yesterdayland om verder te blijven uitzenden. Indien dit wel het geval zou zijn, zou het voor hen een goede zet zijn om dit via DAB+ te doen.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx