RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Eeuwige trouw beloofd aan het Q-Beach House (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij gratie van originele ideeën haal je als commerciële zender af en toe ook de andere media en val je vooral bij het bredere publiek op. Liefst in positieve zin. Zeg nu zelf, een fijn koppel een gratis trouwerij cadeau doen, daar kan je enkel mee scoren. Rest daarna enkel nog om het idee om te zetten in realiteit. Wat gisteren gebeurde. Eerst even terugspoelen voor de geïnteresseerde medemens die de voorbije week de (radio)-actualiteit niet van dichtbij volgde.  

Q-luisteraar Josien (28) uit Kortenaken beleefde de verrassing van haar leven toen ze donderdag 4 augustus, door haar vriend Joachim (28) ten huwelijk werd gevraagd aan het Q-Beach House in Oostende. De vriend had het aanzoek bedisseld met dj Jolien Roets, die op haar beurt Sean Dhondt inschakelde. Hij bracht een verrassingsoptreden met een héél speciale versie van ‘My Heart Will Go On’, het lievelingslied van Josien, waarna Joachim op de knieën ging en dé vraag stelde. Maar de allergrootste verrassing moest nog komen.

Qmusic beloofde om binnen de week een huwelijksfeest te organiseren, met alles er op en er aan. Onder een stralende zomerzon was het gisteren, donderdag 11 augustus, zover. Josien en Joachim gaven elkaar het jawoord aan het Q-Beach House.

Ze beloofden elkaar, met de voeten in het zand, eeuwige trouw tijdens de huwelijksceremonie, in het bijzijn van vrienden en familie en onder toeziend oog van de vele nieuwsgierige bezoekers aan het Q-Beach house.

Q-dj Vincent Fierens was de ceremoniemeester van dienst en Pommelien Thijs zorgde voor een vleugje livemuziek. Speciaal voor de tortelduifjes bracht ze een eigen versie van ‘Goud’ van Bazart, de lievelingsband van de bruid. Na de ceremonie volgde nog meer.

Op één week tijd organiseerde hwuelijksplanner van dienst Jolien Roets niet alleen de ceremonie, maar ook een feest met alles erop en eraan: van een bruidstaart tot een avondfeest met Q-dj Dimitri Wouters achter de draaitafel. Ook een huwelijksreis ontbrak niet, het bruidspaar kreeg een reis naar IJsland cadeau. Tijdens een hittegolf in eigen land, voorwaar een verfrissend cadeau.

Resumé: missie geslaagd. Qmusic ludiek en tegelijk charmerend in de media, twee mensen heel gelukkig, tientallen familieleden en vrienden die een hele aparte congé-dag beleefden en veel luisteraars met een goed gevoel in de coulissen. Soms is het kleine (radio)nieuws even leuk als het grotere. (DP)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx