RadioVisie

  • .
    .

Edwin Noorlander weg bij Radio 538 (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In Nederland blijven de fundamentele hervormingen bij de radioafdelingen van Talpa Networks voor afdankingen zorgen. Bij Radio 538 werden verschillende nachtprogramma’s afgevoerd. Edwin Noorlander (foto bovenaan), die in het verleden talrijke invalbeurten verzorgde, vernam inmiddels dat er ook voor hem geen plaats meer is in de najaarsprogrammering. Daarom presenteert hij op 22 augustus aanstaande tussen 15:00 en 18:00 uur zijn allerlaatste show.

Tijdens zijn verblijf van negen jaar bij de voormalige marktleider, werd hij voor de meest uiteenlopende blokken ingezet. In het weekend en in de nachtprogrammering was hij regelmatig te horen. Zelfs tijdens de weekprogramma’s, toen de meeste vaste medewerkers op vakantie trokken, was hij als vliegende reporter vaak aan het werk tijdens de ‘Voice of Holland’. 

Aan werklust trouwens geen enkel gebrek vermits hij ook tal van evenementen zoals ‘Koningsdag’, ‘538 Hotel’ en de ‘DJ’s on Tour’ verzorgde. De afslanking van het personeel, door de verstrekkende gevolgen van het coronavirus, luidt nu zijn afscheid in. Qmusic zou een mogelijk nieuwe werkgever kunnen worden. Hij zou er alvast  zijn vorige programmaleider Dave Minnebo terug vinden. (FVM)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx