RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

DWW Radio komt naar je toe 

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Warmste Week gaat coronaveilig door

Coronabeperkingen of niet: tussen 18 en 24 december verspreidt De Warmste Week (DWW) een golf van solidariteit. Zonder massabijeenkomsten, maar vol coronaveilige acties te volgen op MNM en Studio Brussel – die samen radio maken – en op Eén. Gaststad Mechelen past door de huidige coronacijfers haar winterprogramma aan, maar DWW blijft mogelijk.

Studio Brussel en MNM worden voor een week DWW Radio. Presentatoren worden uitgestuurd naar corona-veilige evenementen in heel Vlaanderen. Organisatoren worden opgeroepen om extra creatief te zijn. Om een massale toeloop te vermijden is de toegang dit jaar niet vrij toegankelijk. In Mechelen komen er wel nog veilige evenementen voor een beperkt publiek, helemaal in lijn met de dan geldende maatregelen. 

Zo spelen in navolging van Ed Sheeran enkele muzikale toppers een showcase als steun. Sprekers en cinema-avonden gaan door op het centrale thema van DWW. Op 6 december wordt het volledige programma bekend gemaakt. Het gaat om honderden projecten uit het DWW Fonds. Deelnemers kunnen één van de zes speciaal ontworpen pins dragen. Te vinden in de webshop of in een KBC bank en KBC verzekeringskantoor in je buurt. 

Over De Warmste Week 

De Warmste Week roept heel Vlaanderen op om acties op te zetten en geld in te zamelen voor het DWW Fonds. Dat steunt concrete projecten onder het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’. Denk aan projecten die kampen organiseren voor mensen met een beperking, scholen die werken rond verdraagzaamheid in de klas of een organisatie die hobby activiteiten opzet voor mensen met jongdementie. Meer informatie over DWW 2021 vind je hier.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx