RadioVisie

  • .
    .

Arnout & Co trekken ‘Dwars door Radio Minerva’ (video)

Over Bekend Vlaanderen dat met een zekere regelmaat bij het Antwerpse Radio Minerva over de vloer komt, zijn al vele pagina’s gevuld. En we doen er vandaag nog eentje bij. Het meeste bekende Vlaamse, door Europa trottende Vlaamse trio ontdekkingsreigers, brengt straks een onverwacht bezoek aan de studio’s op Linkeroever. 

Arnout Hauben, inmiddels bekend van succesvolle tv-reeksen als ‘Ten Oorlog’, ‘Dwars door België’, ‘Rond de Noordzee’ en onlangs nog ‘Dwars door de Middellandse Zee’, is alweer op pad voor een nieuwe serie, in opdracht van de VRT voor één. In ‘Dwars door de Lage Landen’, is hij  dit keer te voet onderweg van Oostende naar Pieterburen in Nederland. Hun wandelroute loopt langs de Minerva-radiosite en dus werden Arnout en zijn vrienden/collega’s Ruben Callens en Philippe Niclaes (foto bovenaan) uitgenodigd om op bezoek te komen in het programma tussen 18:00 en 20:00 uur. 

De heren zijn op zoek naar het mooiste en meest ontroerende verhaal over de hoogdagen van de Plage van Sint-Anneke. Heb je zelf een persoonlijk verhaal over de Sint-Anna Express, een verloren jeugdliefde, kleine kwajongensstreken op het strand… Je kan bellen naar Minerva. (TB)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx