RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Duyster dit najaar terug op Studio Brussel

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op zondag 21 juni 2015 was ’duyster’ voor het laatst te horen op Studio Brussel. Ayco Duyster (foto bovenaan) presenteerde vijftien jaar lang elke zondagavond het sfeervolle muziekprogramma waarvoor Eppo Janssen (foto bovenaan) de muziek koos. Jarenlang was het een vaste afspraak voor vele luisteraars. De muziekkeuze was zo bijzonder dat de naam ‘duyster’ een muziekgenre op zich werd. 

Ayco en Eppo hielden ‘duyster’ sindsdien in leven, onder meer op social media en met een eigen podium op het LeffingeLeuren-festival. Twee volle decennia na de eerste uitzending is er nu de comeback: Ayco presenteert en Eppo stelt de muziek samen. Vanaf zondag 6 september vijftien weken lang te horen zijn tussen 22:00 uur en middernacht op Studio Brussel.

Ayco Duyster: “Net als bij veel luisteraars is duyster in ons hart altijd blijven verder leven. Iets in mij zegt dat het zal aanvoelen alsof we nooit zijn weggeweest.” Eppo Janssen voegt er aan toe: “Het mag dan al vijf jaar uit de ether zijn, er wordt nog steeds heel veel mooie duystermuziek gemaakt. Ik ben enorm blij om samen met de luisteraars weer te kunnen verdwalen in een mix van duyster-klassiekers en nieuwe artiesten. En dat op onze vertrouwde zondagavonduurtjes. Is het al september?”

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel): “Hier gaan we de vele liefhebbers een groot plezier mee doen. Geen trip in nostalgie of een langgerekt eerbetoon, maar gewoon duyster: the real deal, een herfst lang op de radio. Ik leg mijn koptelefoon en warm dekentje al klaar.”

° duyster: vanaf zondag 6 september tussen 22:00 uur en middernacht op Studio Brussel.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx