RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

‘Drive-in Festival’ van Humo, De Morgen & Willy

Het coronavirus maakt een kruis over de Belgische festivals, maar een zomer zonder muziek is geen optie dachten Humo, De Morgen en Willy. Daarom slaan ze de handen in elkaar om straks het ‘Drive-in Festival’ te organiseren, een volwaardig en veilig alternatief voor publiek én artiesten.

In juli en augustus 2020 zullen op verschillende locaties in Vlaanderen gedurende vier weekends heel wat muziekliefhebbers vanuit hun eigen wagen kunnen genieten van straffe Belgische live-acts. Het principe is hetzelfde als een drive-in theater of een drive-in bioscoop, waardoor de afstandsregels ten volste gerespecteerd kunnen worden.

Jörgen Oosterwaal (creatief directeur Humo en De Morgen): “Humo en De Morgen hebben een lange traditie in het ondersteunen van de Belgische muziekscène. Dergelijk ambitieus project vraagt uiteraard de nodige expertise, daarom werken we hiervoor samen met professionele partners uit de livemuziek-industrie. Met het Drive-in Festival komen we zowel de fans als de muzikanten tegemoet. In nood kent men zijn vrienden.”

Roel Spelkens (merkverantwoordelijke Willy): “Het had onze eerste festivalzomer met Willy moeten worden. We zijn blij dat we met dit initiatief toch een boeiend en veilig alternatief voor de luisteraars van Willy kunnen aanbieden. En zo steken we ook onze lokale artiesten een financieel hart onder de riem.”

° Verdere informatie over data en locatie, de line-up en tickets volgt later.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Willy
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Claude Van Isterdael
Claude Van Isterdael
6 mei 2020 - 09:02 09:02

Gezellig, eerst vanuit “uw kot” daarna vanuit uw auto, what’s the difference ?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx