RadioVisie

  • .
    .

Drie nieuwe weekendstemmen bij Topradio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De programmatie van Topradio ondergaat komend weekend enkele wijzigingen. Nieuwe stemmen zijn Keith Flameygh, Siebelien Dewulf en Lowie Beirnaert. Wij doken even in hun sociale en professionele profielen.

Keith Flameygh (23) uit Nieuwpoort krijgt een vaste stek op zaterdag van 13 tot 16 uur. Je kon hem eerder al horen bij de lokale radio’s Kix en Wradio. Bij Topradio deed hij vorige zomer een aantal invalbeurten, nadat hij daar in de zomer van 2020 ook al een zomerstage deed als redactiemedewerker. Hij lag dus al een beetje op de radar bij Topradio.

Keith volgt nog zijn opleiding journalistiek (optie video) aan de Thomas Moore hogeschool en in dat kader doet hij momenteel een stage bij VRT NWS als monteur.

Siebelijn Dewulf (24) is de nieuwe stem op zondag van 13 tot 16 uur. Dat spreken zal voor de Kortrijkse wel geen probleem zijn, want ze is sinds een half jaartje docent Nederlands aan het RHIZO in Kortrijk. Ze heeft twee masters op zak, voor Nederlands en talen, en deed er nog een professionele bachelor journalistiek bovenop, die laatste met grote onderscheiding.

Radiogewijs was ze al bijna twee jaar actief bij de Kortrijkse online studentenradio Quindo. Vorige lente deed ze enkele maanden stage op de redactie bij NRJ Vlaanderen.

Lowie Beirnaert (24), gepokt en gemazeld bij de Chirojongens Emelgem (Izegem), hoor je voortaan op zondag van 10 tot 13 uur. Ook hij grossierde in masters, in de TEW en in radio- en tv-journalistiek. Radiogewijs kon je hem eerder in het weekend horen bij de lokale radio FM Gold, maar in maart vorig jaar mocht Lowie plots zomaar een uur lang nationaal radiomaken bij Joe tijdens de actie ‘Koeriers van plezier’.

Lowie is sinds een jaar aan de slag als communicatiemedewerker bij AZ Delta in Roeselare, waar hij onder meer mee instond voor de podcastreeks ‘Met de mantel der liefde’.

De komst van de nieuwe stemmen betekent voorts dat Kurt Vermeiren, die eerder het blok 18-20 uur deed op zaterdag en zondag, is verdwenen uit de programmatie. Dr. Funk – alias Youri Beaumont – vult nu zijn Dance Vibes in op zaterdag van 18 tot 20 uur en Jurgen Verstrepen gaat met Dance City zowaar nog eens gewoon muziekradio maken op zondag van 18 tot 20 uur.

Andere nieuwigheid bij Topradio is Dancing Donderdag, een pre-weekendparty op dé studentenavond met Wouter De Vries en Valerie Wynants, met aandacht voor veelbelovende nieuwe artiesten en elke week een babbel met een studentenclub om deze beter te leren kennen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over TOPradio

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx