RadioVisie

  • .
    .

Drie jaar One World Radio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Tomorrowland’s One World Radio wordt aanstaande vrijdag 18 februari drie jaar jong. Om deze verjaardag in stijl te vieren, organiseert het digitale radio en content platform een ​​heel speciale wedstrijd voor de People of Tomorrow, exclusief via de Tomorrowland App.

Niet alleen krijgen muziekfans over de hele wereld de kans om een ​​once-in-a-lifetime ervaring te winnen voor Tomorrowland Belgium 2022, maar ook een unieke meet-and-greet met artiesten van wereldklasse als Armin van Buuren, Lost Frequencies of Martin Garrix …

Sedert vandaag 14 februari en nog tot en met donderdag 17 februari worden meerdere platen van Armin van Buuren, Lost Frequencies en Martin Garrix gedraaid op One World Radio. Iedere keer dat een nummer van een van die drie artiesten te horen is, verschijnt er een speciale pagina in de Tomorrowland-app, die mensen uitnodigt om mee te doen aan de wedstrijd. Door in te loggen op hun account, kunnen fans één van de drie artiesten kiezen voor een meet-and-greet en hun keuze laten weten.

Meer is het niet. Aan het einde van de week worden zes gelukkigen geselecteerd met een tiebreak vraag – twee personen per artiest. Elk van hen zal moeten deelnemen aan de grote finale quiz via Zoom, georganiseerd door One World Radio-presentator Adam K, waarbij ze gedurende één minuut vragen over hun favoriete artiest moeten beantwoorden. De uiteindelijke winnaar ontvangt twee Full Madness Passes en een meet-and-greet met de artiest van hun keuze.

Van tijdelijk feest tot tijdloze blijver

In februari 2019 vierde Tomorrowland zijn magische vijftiende verjaardag met de lancering van een eigen digitale radiostation en content platform One World Radio. Wat aanvankelijk begon als een speciaal tijdelijk vijftienjarig jubileumproject, groeide uit tot een blijvend succesverhaal en een permanent radiostation dat al drie jaar een populaire hub is voor liefhebbers van elektronische muziek over alle genres en grenzen heen. Elke dag draaien een scala aan internationale DJ’s de heetste hits en grooves, terwijl de programmering en het muziekschema is aangepast aan het tijdstip van de dag, 24/7 live in de mix. 

° Tomorrowland en is ook nog steeds 24/7 live beschikbaar via Tomorrowland.com en de Tomorrowland App. Zorg ervoor dat je je Tomorrowland-account aanmaakt of updatet via my.tomorrowland.com en download de Tomorrowland-app voor iOS of Android.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx