RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Nederland: Tom en Bram (Qmusic) hebben hun eigen strip

De Nederlandse Qmusic-deejays Tom van der Weerd en Bram Krikke zijn nu ook de hoofdrolspelers in hun eigen stripverhaal. Scenarist en striptekenaar Ralph Dikmans, bekend van onder andere de reeksen Anders-Man en Arie de Boskanarie, stond in voor het script en de tekeningen.

Ralph Dikmans is een luisteraar die een aantal maanden geleden een bericht stuurde naar Qmusic om te melden dat hij aan het werk was. Volop aan het tekenen dus. Hij werd diezelfde dag nog gebeld tijdens het programma en toen ging de bal aan het rollen. “Nu, een half jaar later, ziet het stripboek vol verhalen over Tom & Bram het levenslicht”, liet Qmusic weten. 

In het stripboek maakt de lezer kennis met het duo. Ze laten een groter deel van zichzelf zien. Zo vertelt Tom over zijn grote angst voor ballonnen en wordt het duidelijk dat Bram een bijzonder verzamelaar is. De verhalen zijn deels fictie, maar ook deels gebaseerd op de realiteit.

Het stripboek is nergens te koop, en alleen te winnen ieder weekend bij Tom & Bram op zaterdag en zondag tussen 12:00 uur en 15:00 uur. Of check de Instagram van Qmusic, daar geeft het duo ook één van de eerste stripboeken weg. (BVP)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx