RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Dit was RadioVisie’s week 42 in 2019

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Op zondagnamiddag fietst RadioVisie door het opmerkelijkste radionieuws van de afgelopen week, met alle links naar de betrokken artikels.

  • Vrijdagmiddag vielen de nieuwste Vlaamse en Waalse luistercijfers in de mailbox, al hebben die dan wel betrekking op de periode mei-augustus 2019. Naast de eigen – al dan niet verbloemende – analyses van de VRT, DPG Media en Mediahuis, vonden we het nuttig om er ook een eigen analyse aan toe te voegen. Voor ieder wat wils, dus.
  • Het politieke steekspelletje tussen de Vlaamse regering en de VRT, meer bepaald over de toekomstige centen van die laatste, kreeg deze week een vervolg in de commissiedebatten.
  • Een terugblik op de via PR aangestuurde blikvangers: bij Joe stellen ze november helemaal in het teken van de relatie tussen kinderen en hun ouders. Het digitale Roxx heeft een eigen remedie om de concurrentie met Willy aan te gaan: een babbelvrije vrijdag. Studio Brussel beviel eind deze week van een tweede digitaal kanaal: The Greatest Switch, non-stop dance classics via de website, de StuBru-app en op Radioplayer. Nog bij de VRT warmen ze zich op voor de boekenbeurs. Daar praat Tom De Cock met vijf schrijvers in een nieuwe reeks podcasts: Langzullenwelezen. In de reeks gekke hitlijstjes maken ze zich bij het Nederlandse Radio 10 klaar voor de ‘Cover Top 110’.
  • Radiopersonaliteiten in de kijker: Nathalie Delporte zorgde ongetwijfeld voor de grootste verrassing van de week met de aankondiging dat ze programmabaas wordt bij NRJ. Bij VTM hebben ze (tv-)plannen met ex-MNM’ster Julie Van den Steen. Alice Van Dael, ooit een radiocoryfee bij Radio 2, doet haar kunstcollectie en inboedel van de hand. Mark Labrand is de nieuwe stationvoice van het Nederlandse Sky Radio.
  • Nog buiten onze landsgrenzen hadden we onder meer aandacht voor ‘Radio 1’s Christmas Presenters Search’. Tussen Tweede Kerstdag en oudejaarsavond krijgt iedereen die bij een lokale of een studenten-radio aan de slag is, de kans om een landelijk programma te maken.

En nu op naar RadioVisie’s week 43!


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Dit was RadioVisie’s week 41 in 2019

Op zondagnamiddag fietst RadioVisie door het opmerkelijkste radionieuws van de afgelopen week, met alle links Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 40 in 2019

Op zondagnamiddag blikt RadioVisie terug op de afgelopen week. We fietsen door het meest opmerkelijke Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 26 in 2022

2022 is ook alweer halfweg. Dit was het radionieuws van week 26.

Dit was RadioVisie’s week 25 in 2022

De vakantie nadert met rasse schreden en dus draaide in week 25 het radionieuws op Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 24 in 2022

We sluiten bij RadioVisie de weer goedgevulde radioweek 24 af met een overzicht van alle Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 23 in 2022

Op zondagnamiddag lijsten we bij RadioVisie het radionieuws van de afgelopen week op, met alle Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 22 in 2022

De boeken sluiten voor week 22 in 2022. Op zondagnamiddag lijsten we bij RadioVisie het Lees verder

Dit was RadioVisie’s week 21 in 2022

We sluiten de boeken voor week 21 in 2022. Op zondagnamiddag lijsten we bij RadioVisie Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx