RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Dit Mi Amigo-team is een week lang terug

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vanaf de Belgische kust met uitzicht op zee vanachter het studioraam…

Ze hadden het allemaal anders bedacht, groots en meeslepend: Radio Mi Amigo zou de Blankenbergse Havenfeesten weer luister bijzetten aan boord van het tijdelijke zendschip schip de MV Castor. Er zou live vanaf zee worden uitgezonden gedurende de hele zeereis van Rotterdam naar Blankenberge en al binnenvarend in de haven. Daarna zou een week lang de ‘Offshore Days’ gehouden worden, met vele prominente gasten en grote namen uit de tijd van de zeezenders. 

Maar toen kwam Covid-19 en viel alles viel in het water. Maar het improvisatietalent van de offshore radio crews en presentatoren is legendarisch. Met al die voormalige zeezender jocks die Mi Amigo International aan boord heeft, leidde dat snel tot een ‘Plan-B’. Een ‘light’ versie op de radio als alternatief bleek dé optie. En zo werd, na de eerste lockdowns, in ijltempo vervroegd het Mi Amigo Paviljoen aan de voet van de pier in gereedheid gebracht om live te kunnen uitzenden. De zomer van 2020 krijgt dan toch een ‘light’ versie van het geplande Offshore Days evenement. 

Inmiddels werd er vanuit de nieuwe studio in Blankenberge al vier weekends succesvol proef gedraaid, zonder onoverkomelijke technische problemen. Een echte analoge studio, met originele cart machines voor de jingles, zorgt voor een vertrouwde setting waarvandaan de radioploeg en haar gasten een week lang live- uitzendingen gaan verzorgen in een zogenaamde horizontale programmering. 

Alle vertrouwde stemmen weer terug op de radio, iedere dag, een volle week lang. Vanaf 24 tot en 30 augustus. Je vindt de line up hieronder terug. (BVP)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rett
Rett
21 augustus 2020 - 11:44 11:44

fijn dat Ferry en Ton ook weer mee doen, en good old Norbert ook even. En vooral uitkijken naar Theo vdv, een van de beste vlaamse radiomoderatoren.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx