RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

District Antwerpen en Minerva met nieuw verzoekprogramma

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Lokale radiostations blijven hun steentje bijdragen om, waar het kan, de last die Covid-19 veroorzaakt, enigszins te verlichten. Ook in het Antwerpse. Waar het allemaal begint bij het jaarlijkse grote dansfeest voor huwelijksjubilarissen dat voorlopig niet kan doorgaan. Geen nood, in de VS roepen ze dan de hulp in van Superman, in Antwerpen is er altijd Minerva om een beroep op te doen. HLN bericht erover.

Koppels die hun gouden, diamanten, briljanten of platina bruiloft vieren, kunnen hun lievelingsliedjes aanvragen voor een speciaal programma dat elke laatste zondag van de maand wordt uitgezonden, van 16:00 tot 18:00 uur. Schepen voor Feestelijkheden Charlie Van Leuffel (foto bovenaan) dook er zondag graag de studio voor in aan het Sint-Annastrand. “Ik mocht co-deejay spelen. Een zalige ervaring. Drie koppels die respectievelijk 50, 60 en 65 jaar getrouwd zijn, hadden liedjes aangevraagd. Februari is door de tijden heen meestal een rustige trouwmaand geweest. De komende maanden verwacht ik heel wat meer verzoeknummers.”

Van Leuffel wil met het initiatief doorgaan tot er opnieuw een écht dansfeest kan worden gehouden. De strenge corona-maatregelen maken dat nu onmogelijk. “We willen dat doen in de gerenoveerde zaal Harmonie, waar we met het district volgende maand intrekken. De setting met het park is prachtig.” Het district contacteert de koppels per brief. Zij kunnen dan hun liedjes invullen en alles terugsturen, waarna het nodige wordt gedaan bij Radio Minerva. (BDGO – HLN.be)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx