RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

Directeur radio An Caers verlaat DPG Media

An Caers, directeur radio bij DPG Media, verlaat op 8 december het mediabedrijf omdat de functie van directeur radio binnenkort verdwijnt. Dat meldt DPG Media.

DPG Media kiest ervoor om de radioafdeling op een andere manier te structureren. De channel managers krijgen hierin een centrale rol en zullen rechtstreeks rapporteren aan Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, streaming en radio. Naast Robin Vissenaekens, channel manager voor Joe, komt er een channel manager voor Qmusic. Voor deze functie loopt momenteel een vacature die zo spoedig mogelijk wordt ingevuld. De functie directeur radio vervalt hierdoor.

Caers begon in 2015 als manager voor de radiomerken Qmusic en Joe en groeide door tot directeur radio. In die functie was ze verantwoordelijk voor de volledige radiobusiness en events.

“Caers heeft met veel passie en drive verder gebouwd aan het succes van onze radiomerken”, zegt Dirk Lodewyckx. “Ze startte de digitalisering binnen de radio en stond mee aan de wieg van Willy. Ze is een positieve, gepassioneerde marketeer die merken en mensen centraal zet.”

“DPG Media verlaten voelt uiteraard een beetje dubbel, maar de voorbije vijf jaar waren een fantastische ervaring”, legt Caers uit. “Toen ik in 2015 na vele jaren in consumer marketing de overstap maakte naar Medialaan dacht ik dat ik al wat snelheid gewoon was. Radio echter leek algauw meer op een heuse Formule 1-race. Ik werd me al snel bewust van de zeer brede impact van onze merken Qmusic en Joe die het verschil kunnen maken, niet zelden met échte kippenvelmomenten.”

“Mooie dingen realiseren zoals o.a. het Q-Beach House, Joe Christmas House, Q-Run2You, Fuel, een nieuwe digitale radiozender Willy, een stevig financieel resultaat of de digitalisering binnen radio, zijn ervaringen waar ik met een trots gevoel op terugkijk. Straffe dingen realiseren doe je alleen maar met een straf team van echte experts en gedreven vakmensen. Het was een eer om zoveel creativiteit en de niet aflatende passie van jullie te mogen ondersteunen.”


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

3 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rdg
Rdg
2 november 2020 - 10:05 10:05

Wie wordt er dan directeur Digitale Radio Vlaanderen?

Rett
Rett
29 oktober 2020 - 08:54 08:54

nu zijn we waar we moeten zijn, met een serieuze omweg heeft Metropolys dan eindelijk de Vlaamse commerciële radio in handen. Nu nog de naampjes veranderen 😉

Bram
Bram
29 oktober 2020 - 20:42 20:42
Antwoord aan  Rett

wat heeft het Franse Metropolys met de DPG Media zenders te maken? Ik zie de link niet.
Gezien de inkomsten van radio bij DPG denk ik niet dat die snel de radiotak gaan verkopen.

Don`t copy text!
3
0
Deel hier gerust uw gedachtenx