RadioVisie

  • .
    .

Digitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik bundelen de krachten

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Digitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik hebben in 2020 de krachten al eens gebundeld om tijdens de lockdown de Aalstenaars toch te kunnen trakteren op een live talkshow met prominente carnavalisten. Een nieuwe samenwerking is nu het gevolg. Vanuit het pand in de Pieter Van Aelst galerij wordt sinds gisteren de stream van Oilsjt Mjoezik online gestuurd.

Streaming radio neemt in populariteit toe, de kosten zijn een stuk minder hoog en de kwaliteit is OK. Bovendien kan wereldwijd geluisterd worden. Tot zover de theorie. De praktijk volgt nog niet echt. Maar dat is een ander verhaal. In de Oilsjt Mjoezik studio passeren nu bekende Aalstenaars de revue en de videostream kan via de sociale mediakanalen gevolgd worden.

Deze samenwerking betekent dat de ploeg van Digitale Regio Aalst (DRA) de verslaggeving blijft doen via videoreportages. De klankfragmenten worden verwerkt in de radioprogramma’s. “We willen ons ook toeleggen op videoclips van de vele carnavalsnummers die uitgebracht worden”, zeggen de medewerkers van DRA.

Wie geïnteresseerd is in deze artikels of video’s kan terecht op Oilsjt.be. Wie enkel wil luisteren naar de muziek kan de gepaste apps downloaden in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android smartphones). Zoeken naar: Oilsjt Mjoezik of Oilsjt.be. (BVP – Persregio Dender – Foto: Oilsjt.be)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx