RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Dienstbericht: reacties in een nieuw kleedje

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij RadioVisie staan we altijd open voor reacties op onze berichten, dat weet je. Op elke pagina vind je – helemaal links – doorlopend de meest recente reacties op de diverse artikels. We weten dat heel wat lezers daar graag gebruik van maken. Jullie reageren ook een pak meer dan vroeger, al is het bij ons gelukkig nog niet zo erg als bij HLN.be.

Zoals je misschien al merkte hebben we sinds gisteren de software achter de reactiemodule van onze website een grondige upgrade gegeven. Onze bedoeling daarbij is dat je, als reagerende lezer, zelf veel meer autonomie krijgt over jouw reacties, zowel de nieuwe als de (stok)oude. Op Facebook kun je je post of reactie op elk moment zelf verwijderen of intrekken. Wel, dat kan vanaf nu ook bij ons.

Een bijkomende nieuwigheid is dat je je eigen commentaar na publicatie nog kunt aanpassen – editen, dus – en dit gedurende de eerste 24 uur na het plaatsen van je reactie. Dat helpt als je schrijffoutjes of dergelijke wilt corrigeren.

Wil je over die nieuwe tools beschikken, dan kun je je vanaf nu registreren op onze site. Je bezoekt ons dan als ‘ingelogde gebruiker’. Inloggen kun je, net zoals op andere websites, heel eenvoudig via je account op Facebook of Google+. Dan hoef je ook niets meer te bevestigen. Of je schrijft je rechtstreeks in via https://radiovisie.eu/registreren, maar dan moet je je e-mail daarna nog wel (eenmalig) bevestigen.

klik om te vergroten

Belangrijk: Als je je registreert met het e-mailadres dat je in het verleden al gebruikte om te reageren op onze artikels, dan krijg je op slag ook de controle terug over al je eerdere reacties. Je ziet ze mooi opgelijst via ‘mijn inhoud en instellingen’, zie de afbeelding hiernaast.

Een extra dienst, als ingelogde gebruiker, is dat je nu ook een aantal automatische e-mails kunt laten versturen. Dat kan telkens er bij een bepaald artikel (nieuwe) reacties verschijnen. Op deze manier blijf je makkelijker op de hoogte over een item dat je interesseert, zonder dat je vijf keer moet gaan kijken of er reacties zijn. Of je kunt een e-mail laten versturen als er enkel op jouw reactie wordt gereageerd. Je kunt nu via e-mail ook individuele personen volgen die regelmatig reageren op onze artikels.

Reacties kunnen overigens nog steeds onder een schuilnaam, maar als je daarnaast ook een vals e-mailadres gebruikt, maakt dat de kans klein dat de redactie groen licht geeft. Dat was altijd al zo en dat blijft zo. Reacties moeten altijd een zekere graad van eerlijkheid en controleerbaarheid hebben. We zitten hier niet op het ‘dark web’. Bij deze willen je nog even in herinnering brengen dat we voor reacties enkele duidelijke regels hanteren, die je hier kunt nalezen.

Je kunt dus ook gewoon als ‘gast’ een reactie blijven plaatsen. Inloggen wordt niét verplicht. Ook wie als ‘gast’ een geldig e-mailadres gebruikt, kan vanaf nu achteraf nog steeds zijn reacties wissen. 

Tot slot nog een nieuw gadget die ook openstaat voor de ‘passieve’ lezer: reacties die je leuk of niet leuk vindt kun je voortaan respectievelijk een duimpje naar boven of naar beneden geven. Reacties met meeste omhoog-duimpjes schuiven tegelijk automatisch naar boven in de volgorde.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 1586: VRT, Bauer Finland, RadioVisie

• Werken nieuw VRT-gebouw starten in november • Bauer gaat ook in Finland premium • Lees verder

1979: Geslaagde test voor de RadioInfoon

Het is vandaag alweer 39 jaar geleden dat RadioVisie uitpakte met een test die moest Lees verder

De RadioVisie Top 100 van 2021

De voorbije dagen kreeg u bij RadioVisie al een uitgebreid jaaroverzicht met de blikvangers van Lees verder

Blad 1000: of toch niet, Klara, landpiraten (video)

• Het duizendste blad? Niets is wat het lijkt! • De 'Beste Wensen' van Klara Lees verder

Blad 954: Linde, Frederik en Tineke

• De vierde verjaardag van RadioVisie 4.0 • Een geurkaars zonder... geur • "Vlaamse media Lees verder

Blad 814: Het Blad, Radio Klina & Radio Free Europe

• Met deze nieuwe tool ploegt u zich door onze meer dan 3.500 blad-berichten • Lees verder

De RadioVisie Top 100 van 2020

De voorbije dagen kreeg u bij RadioVisie al een achtdelig jaaroverzicht met de blikvangers volgens Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx