RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Deze PAMS jingles al gehoord?

De wekelijkse afleveringen van Jon Wolfert (foto bovenaan) op Rewound Radio maken duidelijk hoe veel jingles PAMS en JAM nooit op cd – of elders – zijn verschenen. Zoals aantal cuts voor PAMS series 34C (Music Pow pow power) bijvoorbeeld.

De originele demo van de toen opgenomen jingles bestaat uit vijftien cuts, gemaakt in 1967 voor WABC in New York, toen het station als marktleider de slogan ‘Music power’ voerde. Er zijn evenwel zeven cuts geproduceerd die nooit op de demo zijn raakten.

Enkele zijn waarschijnlijk ook nooit op WABC of ergens anders te horen zijn geweest. De klant die wist dat ze bestonden, kon ze gewoon als resing bestellen. Want er was niks geheims aan. Heel veel jinglepakketten bevatten immers beds of varianten die niet ‘naar buiten gaan’. 

Jon Wolfert draaide de zeven jingles zondag 20 maart in zijn radioshow. Jingleweb heeft ze achter elkaar gezet, zonder het commentaar van Jon Wolfert er omheen. Het programma van JAM-boss (en PAMS-eigenaar) Jon Wolfert is elke zondag op Rewound Radio te beluisteren van 15:00 tot 18:00 uur (U.S. Eastern Time). (Bericht: Jingelweb.nl)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Pascal VDM
Pascal VDM
29 maart 2022 - 18:36 18:36

Altijd prachtig gevonden die Amerikaanse jingles.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx