RadioVisie

  • .
    .

Derde editie ‘Missie 538’ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december komen de dj’s van Radio 538, luisteraars en vrienden van het station in actie om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Het is het derde jaar op rij dat de commerciële zender zich in de dagen voor kerst inzet voor het goede doel. Daarbij wordt de programmering aangepast.

Luisteraars bepalen in ruil voor een donatie welke muziek wordt gedraaid en ook dit jaar krijgt het live op de radio veilen een prominente rol. Onder andere bekende vrienden van het station en toonaangevende bedrijven bieden unieke ervaringen en producten aan waar luisteraars ‘live’ op kunnen bieden.

Ook kunnen luisteraars, bedrijven en andere organisaties hun eigen actie starten en de opbrengst daarvan doneren, een project van een ander steunen of een losse donatie doen. De dj’s zetten zich samen met luisteraars dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen. Daarvoor dagen ze zichzelf en gasten uit, verleggen ze grenzen, gaan ze het land in op zoek naar bijzondere verhalen en maken ze tal van reportages.

° Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis. Alle kinderen met kanker in Nederland worden er behandeld. Daarmee is het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht het grootste kinderkankercentrum van Europa. Ruim 900 zorgprofessionals en 450 onderzoekers werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing.

° Foto bovenaan: Wietze de Jager tijdens de missie voor het Prinses Máxima Centrum in 2021 (credits: 538)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx