RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

December is feestmaand in de Radio 2-app

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Radio 2-app zit in een nieuw jasje en dat wordt een maand lang gevierd. Starten doet Radio 2 reeds dit weekend met een concert van het ‘1000 Klassiekers Koor’ en een heuse ‘Radio 2 Bene Bene Kerstshow’. Nog op de agenda in december: een feestelijk weekend om ‘Het Jaar van Raymond’ af te sluiten en een unieke ‘The Rat Pack Live’, alles stuk voor stuk te beleven in de app.

Klassiekers Koor, Bene Bene Kerstshow & Raymond, Ratpack

De stemweek voor de ‘1000 Klassiekers’ gaat de laatste rechte lijn in. Voor zij die niet kunnen wachten om zich onder te dompelen in eindejaarssfeer en muzikale klassiekers zal morgen – zaterdag 5 december om 15:30 uur – het ‘Radio 2 1000 Klassiekers Koor’ a capella gezongen versies van classics brengen. En dat in een hele aparte en opvallende kerstsetting.

Op zondag 6 december om 15:30 uur staat de ‘Radio 2 Bene Bene Kerstshow’ geprogrammeerd. Dat is live ambiance met kerstcovers door de Soulbrothers: Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’). Met op de gastenlijst: Sandra Kim en Natalia.

Op zaterdag 12 en zondag 13 december, telkens om 17:15 uur in de app: de tweedelige verjaardagsshow ‘Het Jaar van Raymond’. Met op zaterdag een intimistisch optreden van de artiest zelf. Op zondag samen met een hele band én gasten die een cover maakten ter ere van zijn zeventigste verjaardag. Onder meer Laura Tesoro, Bent Van Looy, Bart Herman en Bart Peeters zetten Raymond nog een laatste keer feestelijk in de bloemetjes.

Op zondag van 18:00 tot 20:00 uur is het vaste afspraak voor ‘The Rat Pack’, de croonerclub van Radio 2. Een programma dat helemaal gewijd is aan evergreens, standards en classics door crooners en orkesten van toen en nu. Op zondag 20 december is er een feestelijke ‘The Rat Pack Live’, met crooners live gebracht door een coronaproof band. Met Günther Neefs, Sofie, The Jacquelines, Yannick Bovy en Helmut Lotti. Vanessa Vanhove zingt ook mee.


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx