RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

De Zwaarste Lijst: zwaarder dan ooit

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Zwaarste Lijst, de lijst met de zwaarste gitaren volgens de Studio Brussel-luisteraars, klinkt dit jaar volgens de makers zwaarder dan ooit. Nieuwe presentator Thomas Michiels loodst dit jaar iedereen voor het eerst door de 666 zwaarste gitaren. Het hele paasweekend lang te beluisteren op de digitale muziekstream Bruut en Studio Brussel.

Stemmen voor de zwaarste favorieten kan vanaf vrijdag 26 maart. De Zwaarste Lijst start op zaterdag 3 april om 16.00 uur op Bruut met de eerste 600 nummers. De zwaarste 66 hoor je op paasmaandag 5 april vanaf 13.00 uur op de radio.

Thomas Michiels

Thomas Michiels, lid van de Mechelse metalband Psychonaut – vorig jaar nog de hoogste Belgische nieuwkomer in De Zwaarste Lijst – is ceremoniemeester van dienst. De Zwaarste Lijst is meteen ook zijn debuut als radiopresentator.

Thomas Michiels: “Zot veel goesting om de langste Zwaarste Lijst ooit te presenteren. Ik hoop dat er veel Belgen in staan, want ons land barst van het talent.”

  • De Zwaarste Lijst: zaterdag 3 april van 16.00 uur tot maandag 5 april 13.00 uur op Bruut. Maandag 5 april van 13.00 tot 20.00 uur op Studio Brussel. Stemmen kan vanaf vrijdag 26 maart.

TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx