RadioVisie

  • .
    .

De Warmste Week wordt de zotste verzoekweek

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Warmste Week annuleert door de coronamaatregelen alle nog geplande indoor publieksevenementen in Mechelen. Mechelen blijft echter de gaststad voor een unieke radioweek: Studio Brussel en MNM maken samen DWW Radio van 18 tot 24 december, live vanuit Mechelen en ook te zien op Eén en VRT NU.

Na het overlegcomité van vrijdag 3 december kiest De Warmste Week resoluut voor een 100 procent coronaveilige editie. Vaste duo’s van StuBru- en MNM-dj’s spelen verzoeknummers vanuit een drijvende studio in Mechelen onder de noemer ‘De Zotste Verzoekweek’.

Peter Van de Veire (MNM) en Fien Germijns (StuBru) trappen tijdens De Warmste Week elke dag DWW Radio op gang. Het is de eerste keer dat ze een week lang samen het ochtendblok voor hun rekening nemen. Peter en Fien krijgen de hele week het gezelschap van heel wat StuBru- en MNM-collega’s, die ook in duo zullen presenteren. Elke dag van De Warmste Week spelen deze presentatoren jouw verzoeknummers:

  • 6u-10u: Fien Germijns (StuBru) + Peter Van de Veire (MNM)
  • 10u-14u: Kawtar Ehlalouch (MNM) + Joris Brys (StuBru)
  • 14u-18u: Kirsten Lemaire (StuBru) + Dorianne Aussems (MNM)
  • 18u-22u: Sander Gillis (MNM) + Pien Lefranc (StuBru)
  • 22u-02u: Sander Vandenhende (StuBru)+ Esther Nwanu (MNM)

Brahim, Flo Windey en Laura Govaerts zijn de mobiele reporters die met De Microfoon vanaf 10 december door Vlaanderen trekken, om Vlaanderen van zijn warmste kant te laten zien. DWW-ambassadeurs Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba willen tijdens De Warmste Week iedereen aan het dansen krijgen. Meer nieuws over Iedereen Danst hoor je op maandag 13 december bij Studio Brussel en MNM.

De Warmste Week steunt dit jaar 200 projecten binnen het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’. Het DWW Fonds maakte zondag 5 december de 200 projecten van De Warmste Week bekend. De Warmste Week roept iedereen op om coronaveilig acties op te zetten en geld in te zamelen voor het DWW Fonds. Het ingezamelde geld zal verdeeld worden onder de 200 projecten.

Nieuw dit jaar is een QR-code in de vorm van de De Warmste Week vlam. Scan de vlam om rechtstreeks De Warmste Week te steunen met een gift via je bank-app. Zo steun je de 200 projecten van De Warmste Week. Je vindt de vlam via dewarmsteweek.be, op de sociale media kanalen van De Warmste Week en op een poster of sticker bij jou in de buurt. Ook nieuw is het De Warmste Week mondmasker, dat je net zoals de DWW-pins kan aankopen op www.dewarmsteweek.be.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx