RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

‘De Warmste Week’ nu ook met ‘Lego-motief’

Logo’s! De meest iconische zijn deze die nooit of nauwelijks veranderen. Althans, zo lijkt het toch. Coca Cola, Apple, Marlboro, VW, Shell… Maar dit principe lijkt voorbij te gaan aan de mediawereld. VTM wisselt zo’n beetje met de seizoenen, bij VRT werd één onlangs geruild voor een scheve 1 en het rode ovaal van Studio Brussel veranderde in een soort Lego-blokjes constructie die omver valt.

Nu volgt ook de ‘Warmste Week’. Ergens logisch en te begrijpen, want uiteindelijk zijn de jaarlijkse benefietdagen van deze publieke zender en het radiostation zelf, familie van elkaar. Familie in de eerste graad zelfs. En bijgevolg werd ook hier opnieuw heel gretig in de bak Lego-blokjes gegraaid, die men daarna van zware letters voorzag. 

“Wie zijn of haar actie voor De Warmste Week al heeft voorbereid, hoeft zeker niet al het drukwerk weg te gooien of z’n cakejes opnieuw te versieren”, laat Studio Brussel weten. “We houden nog steeds even veel van ons oude logo. Maar als je nog niet aan je actie begonnen bent, kan je de nieuwe stijl downloaden op onze website.”

‘De Warmste Week’ gaat dit jaar door van 18 tot en met 24 december. Niet meer op de domeinen van Boom of Wachtebeke, maar in… Kortrijk, waarbij de hele stad als podium fungeert. Vanaf 18 september kunnen initiatieven aangemeld worden bij dewarmsteweek.be. Vorig jaar bracht de actie nog een recordbedrag van 17.286.122 euro op dat werd verdeeld onder verschillende goede doelen. (TB)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx