De voorbije week in 60 berichten Nieuwe knop in de menubalk bij RadioVisie

Leestijd: 1 minuut

Volgende week noteren we artikel nummertje 1000 (!) bij RadioVisie. Niet slecht als je er rekening mee houdt dat de eersteling pas op 24 september 2017 werd gepubliceerd. Door dit grote aantal berichten wordt het echter steeds moeilijker om oudere stukjes terug te vinden. Daarom voegden we een nieuwe knop toe aan de menu van RadioVisie.eu.

Omdat onze ‘voorpagina’ dagelijks wijzigt, is het niet altijd even duidelijk wat er de dagen ervoor aan nieuwe berichten is verschenen en verdwijnen sommige berichten al na 24 uur weer ‘uit beeld’. Wie al eens een dagje overslaat, raakt dus wat de draad kwijt. Daarom is er nu de pagina “60 nieuwste“, waar je alle recente berichten tot zeven dagen terug chronologisch vindt opgelijst. En voor wie dat nog niet genoeg is kun je ook doorklikken naar het chronologisch overzicht van alle berichten van de afgelopen drie weken

Deel dit artikel
Amptec
Belgian Radio Day
Spotlight
Amptec
TVV Sound
Broadcast Partners

Eén gedachte over “De voorbije week in 60 berichten

  • wo 14 feb 2018 om 11:26
    Permalink

    Zeer goed gedaan, het was inderdaad soms moeilijk om alles terug te vinden. Zeker als je niet dagelijks kijkt op de site. Zal een grote verbetering zijn.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *