RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

De Top 538 op Extra Gold

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Zoals vorige week beloofd in editie 684 van Het Blad, zouden er meer details, uitleg en bijkomende informatie volgen over de nakende Top 538 van Radio Extra Gold. Traditioneel een hitlijst-evenement tussen Kerst en Oud & Nieuw, met een vleugje zeewater. Het is dus zover.

En dit keer is het zelfs een flinke slok zoutwater geworden. De keuze viel immers op de 538 hoogste noteringen uit de Top 40’s die Radio Veronica ooit via de… 538 meter heeft uitgezonden. Tussen 30 september 1972 en 31 augustus 1974.

In samenwerking met Hitnoteringen.nl is dit weer een zeer opmerkelijke lijst geworden met daarin niet alleen de hele grote hits, maar zeker ook muziek die destijds behoorlijk scoorde en anno nu niet zo vaak meer op de radio te horen is. Voer voor de echte liefhebbers dus, voorzien van een prettig offshore-sausje waarmee de sfeer van de radio van toen weer even helemaal terug is.

Van zondag 27 december tot en met donderdag 31 december dagelijks te beluisteren tussen 10:00 en 18:00 uur met Peter Hoogwerf, Jan Streefland, Paul van der Mark, Jan Hariot, Bert van der Laan, Jaap Jansen, Ger van Velzen en Rob van Wezel.

° Complete lijst zien? Hierlangs! 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx