RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

De stress-tickets van Studio Brussel (video)

We hebben ze gemist, die festivals. Dat blijkt uit de ticketverkoop voor de komende live muziekzomer. Dat wordt er eentje die niet alleen bomvol (nieuwe) festivals zal zitten, maar ook eentje die (helaas) alweer grotendeels uitverkocht blijkt. Wie nog geen ticket heeft, is eraan voor de moeite. Of niet?

Als het aan Studio Brussel ligt, is er nog van alles te redden. Waaronder kleppers als de Lokerse Feesten, Pukkelpop, Rock Werchter, Suiker Rock, Tomorrowland, het Cactus Frestival en andere… Morgen 6 mei wordt uitgepakt met een geweldige weggeefactie. De zender die mikt op de doelgroep van 18- tot 44-jarigen, geeft liefst duizend tickets weg voor àlle festivals.

Gelet op het feit dat de eerder aangehaalde doelgroep vergroeid is met de smartphone, zullen die kaarten de deur uit vliegen. Om de actie kenbaar te maken deed men een beroep op de reclamediensten van het Antwerpse Mutant.

Voor de actie wordt ingespeeld op iets heel herkenbaars: ticketstress. De gezonde zenuwen die door je lichaam gieren wanneer je in een digitale wachtrij staat. Onder de naam ‘Zeg Yes Tegen De Festival Stress’ wakkeren Studio Brussel en Mutant het FOMO-gevoel (fear of missing out) aan met een campagne die je nog nerveuzer maakt.

In een reeks schreeuwerige, flashy, over-the-top tv-spots wordt het duidelijk: Studio Brussel geeft de aller-aller-allerlaatste tickets weg. En daar mag je best een beetje gestresseerd voor zijn. Pas op: niet voor gevoelige kijkers. (PUB)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx